Libnet.ro
UNICEF

07:45

Unul dintre locotenentii interlopului Ioan Clamparu, adus in tara din Franta. VIDEO

Adevărul Adevărul,
Unul dintre locotenentii interlopului Ioan Clamparu, adus in tara din Franta. VIDEO

Unul dintre locotenentii interlopului Ioan Clamparu, Adrian Marius Craciun, a fost adus in tara, miercuri seara, cu o cursa aeriana care a aterizat pe Aeroportul International Henri Coanda. Craciun, care este cercetat intr-un dosar de trafic de droguri de mare risc, a fost prins in Franta. continuă pe Adevărul

Unul dintre investitorii care au avut incredere in UiPath de la inceput cauta noi startup-uri in partea noastra de lume

Romanul Dan Lupu este partener in fondul de investitii german Earlybird Venture, unul dintre primii investitori care au avut incredere sa finanteze UiPath, firma IT plecata din Bucuresti sa ajunga unicorn in America. Lupu a explicat, intr-un interviu acordat EU-Startups. com, ce fel de startup-uri cauta in Europa Centrala si de Est.

Ludovic Orban, la Ministerul de Justitie: Unul dintre obiectivele noastre - sa inceteze MCV intr-un timp cat mai scurt

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca unul dintre obiectivele guvernului pe care il conduce este sa inceteze Mecanismul de Cooperare si Verificare intr-un timp cat mai scurt posibil si a afirmat ca.

TRAIAN BASESCU: Daca Guvernul trece, Orban devine unul dintre politicienii cu greutate

Traian Basescu face o analiza referitoare la votul de investire a Guvernului, care are loc luni, spunand ca daca Guvernul trece, Ludovic Orban devine unul dintre oamenii politici cu greutate, iar Klaus Iohannis poate fi declarat Presedinte al Romaniei inca de azi, iar daca Guvernul nu primeste un vot de investitura, Orban devine vinovatul de serviciu, iar marsul triumfal al lui Iohannis pentru un al doilea mandat la Cotroceni va trece de la regimul de croaziera la viteza de siguranta pe un drum forestier.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )