Libnet.ro
UNICEF

12:15

UPDATE Atac armat la Jacksonville, soldat cu doi morti si 11 raniti. Atacatorul s-a sinucis

Adevărul Adevărul,
UPDATE Atac armat la Jacksonville, soldat cu doi morti si 11 raniti. Atacatorul s-a sinucis

Doua persoane au fost impuscate mortal si alte 11 au fost ranite, duminica, intr-un atac armat la un turneu de jocuri video din Jacksonville, Florida, au anuntat autoritatile locale. continuă pe Adevărul

Atac armat la Jacksonville, soldat cu mai multe decese

Mai multe persoane au murit, duminica, intr-un atac armat la Jacksonville, Florida, au anuntat autoritatile locale, fara sa precizeze numarul deceselor, relateaza presa americana.

Atac terorist in suburbiile Parisului: Doi morti si doi raniti

Doua persoane au fost ucise, iar alte doua au fost ranite, joi, in urma unui atac cu un cutit, comis intr-o suburbie a Parisului, a informat o sursa a Politiei, relateaza le Figaro.

UPDATE SUA: Atac armat la un turneu de jocuri video din Florida - cel putin 4 morti, 11 raniti

Un atac armat a fost comis, duminica, in timpul unui turneu de jocuri video ce era transmis online dintr-un restaurant din Jacksonville statul Florida, sud-estul SUA), a anuntat biroul serifului local, indemnand populatia sa evite zona, relateaza Reuters.

Atac armat intr-un oras din Florida. Sunt cel putin patru morti

Atac armat intr-un restaurant din Florida. Mai multe persoane au fost impuscate. Atacul a vizat restaurantul din orasul Jacksonville, care organiza o competitie de jocuri video, potrivit.

Atac armat intr-un oras din Florida. Sunt cel putin patru morti - VIDEO SOCANT

Atac armat intr-un restaurant din Florida. Mai multe persoane au fost impuscate. Atacul a vizat restaurantul din orasul Jacksonville, care organiza o competitie de jocuri video, potrivit.

ATAC ARMAT intr-un centru comercial din Florida: Bilantul MORTILOR si RANITILOR. Fortele SWAT intervin chiar acum (VIDEO)

Atentat in SUA! Un atac armat in curs de desfasurare duminica in statul american Florida s-a soldat pana acum cu mai multi morti. Focurile de arma au fost trase intr-un restaurant din.

UPDATE SUA: Atac armat la un turneu de jocuri video din Florida - 2 morti, 11 raniti. Atacatorul s-a sinucis

Doua persoane au fost ucise si unsprezece ranite de un barbat, care s-a sinucis mai apoi, ce a deschis focul, duminica, in timpul unui turneu de joc video la Jacksonville, in statul american Florida, a anuntat politia, citata de AFP. Sunt trei persoane decedate la fata locului. Una dintre ele este suspectul, care si-a pus capat zilelor, a declarat, intr-o conferinta de presa, seriful Mike Williams.

Cutremur cu magnitudinea 6 in Iran: doi morti si 241 de raniti

Un cutremur cu magnitudinea 6 a lovit duminica dimineata vestul Iranului, in apropierea orasului Kermanshah, facand un mort si cel putin 58 de raniti, transmit Reuters si AFP, citand agentia locala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )