Libnet.ro
UNICEF

06:00

UPDATE Barbatul care tinea mai multi oameni ostatici intr-un autobuz in Rio de Janeiro a fost impuscat mortal de politisti

Adevărul Adevărul,
UPDATE Barbatul care tinea mai multi oameni ostatici intr-un autobuz in Rio de Janeiro a fost impuscat mortal de politisti

Politistii militari au transmis ca l-au neutralizat pe barbatul care tinea mai multi oameni ostativi intr-un autobuz de navetisti, pe un pod din orasul brazilian Rio de Janeiro, potrivit BBC News. continuă pe Adevărul

UPDATE. Barbatul care a ucis patru pacienti la Spitalul Sapoca ,,nu poate fi inca audiat

Barbatul care a ucis patru pacienti si a ranit alti noua la Spitalul de Neuropsihiatrie Sapoca se af.

Subiectele zilei: Criminalul de la Sapoca este un tip singuratic. Cum il descriu vecinii pe barbatul care a ucis patru oameni; Meritocratie marca PSD. Dancila a promovat un sofer ca subsecretar de stat; Cum vom plati, practic, bacsisul, de la 1 octombrie

Europa mea: Cata unitate si cata diversitate sunt necesare in Europa?Tara ministrilor socati: fiecare zi in care nu se intampla o nenorocire de proportii e un miracol.

Barbatul care a ucis patru persoane la Spitalul Sapoca, reinternat pentru stabilirea discernamantului

Magistratii de la Tribunalul Buzau au decis, duminica seara, internarea nevoluntara a barbatului in varsta de 38 de ani care a ucis patru oameni si a ranit alti noua la Spitalul de Psihiatrie si Masuri.

Premierul Dancila sustine ca `mai multi parinti` i-au cerut sa renunte la programul `Merg la scoala`. Copiii ar fi primit 250 de lei pentru rechizite, manuale si echipament sportiv

Premierul Viorica Dancila a anuntat, sambata, la Iasi, ca a renuntat la programul Merg la scoala pentru ca mai multi parinti i-au cerut sa nu le mai dea tuturor copiilor voucherele de 250 de.

FOTO VIDEO Mii de femei au protestat in Mexic, dupa ce mai multi politisti au fost acuzati ca au violat adolescente

Mii de femei au protestat vineri in Mexic, dupa ce mai multi politisti au fost acuzati ca au violat adolescente, relateaza AFP.

Din septembrie, mai multi pensionari vor beneficia de medicamente compensate in proportie de 90%

Cei ce au pensii mai mari de 990 de lei vor beneficia, alaturi persoanele care primesc pensii mai mici decat aceasta limita, de medicamente compensate cu 90%, conform unui proiect de act normativ al Ministerului.

S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca si tu esti pe lista!

Pensiile fostilor angajati ai MAI sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, se precizeaza in datelor Caselor Sectoriale ale celor doua institutii.

Cum a fost prins criminalul de la Spitalul Sapoca, care a omorat mai multi pacienti

Pacientul de la Spitalul de psihiatrie Sapoca, ce a omorat patru pacienti si i-a ranit grav pe altii dupa ce i-a lovit cu un stativ de perfuzie, a fost prins de politisti in timp ce incerca sa fuga din.

Solutiile digitale de la REGINA MARIA care fac mai usoara vizita la medic

De multe ori, mersul la medicintregul proces de a ajunge la doctor e unul greoi. insa Reteaua de sanatate REGINA MARIA mizeaza pe digitalizare ca sa-l faca mai simplu. Are si cateva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2534 seconds )