Libnet.ro
UNICEF

22:00

UPDATE Cine este Janet Yellen, viitoarea presedinta a FED? Profilul primei femei care va conduce Banca Centrala a celei mai mari economii din lume

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Cine este Janet Yellen, viitoarea presedinta a FED? Profilul primei femei care va conduce Banca Centrala a celei mai mari economii din lume

E maritata cu un alt economist celebru, laureat al Nobelului, George Akerlof, pe care l-a cunoscut la o receptie, in 1977 si cu care a ramas de atunci impreuna. Cei doi au refuzat numeroasele solicitari de interviuri dupa ce Obama a anuntat ca o va numi la conducerea FED. Yellen 67 de ani) si Akerlof 73 de ani) au colaborat la numeroase proiecte de cercetare fiind si autorii unor carti Efficiency Wage Models of the Labor Market -Modele ale salariului eficient de pe piata fortei de munca), impartasind aceleasi puncte de vedere. Singurul nostru dezacord este ca ea sustine comertul liber mai mult decat mine, spune Akerlof despre sotia lui, citat de Reuters. UPDATE 00:00 Obama anunta oficial nominalizarea lui Janet Yellen la conducerea Rezervei Federale. continuă pe Hotnews

Cine este Janet Yellen, viitoarea presedinta a FED? Profilul primei femei care va conduce Banca Centrala a celei mai mari economii din lume

E maritata cu un alt economist celebru, laureat al Nobelului, George Akerlof, pe care l-a cunoscut la o receptie, in 1977 si cu care a ramas de atunci impreuna. Cei doi au refuzat numeroasele solicitari de interviuri dupa ce Obama a anuntat ca o va numi la conducerea FED. Yellen 67 de ani) si Akerlof 73 de ani) au colaborat la numeroase proiecte de cercetare fiind si autorii unor carti Efficiency Wage Models of the Labor Market -Modele ale salariului eficient de pe piata fortei de munca), impartasind aceleasi puncte de vedere. Singurul nostru dezacord este ca ea sustine comertul liber mai mult decat mine, spune Akerlof despre sotia lui, citat de Reuters.

Oficial american: Obama o va nominaliza pe Janet Yellen la conducerea Fed

Presedintele american Barack Obama o va nominaliza, astazi, pe Janet Yellen la conducerea Rezervei federale Fed), a declarat un oficial al Casei Albe, transmite AFP.

Barack Obama va numi o femeie, pe Janet Yellen, la conducerea Fed

Casa Alba a anuntat ca presedintele Barack Obama o va numi miercuri pe Janet Yellen, vicepresedinte al Rezervei Federale Fed), la conducerea bancii centrale a Statelor Unite, prima femeie ce va ocupa acest post, succedandu-i lui Ben Bernanke, informeaza Associated Press, citata de Agerpres.

Janet Yellen, prima femeie nominalizata la conducerea Bancii centrale americane (Fed).

Janet Yellen va fi nominalizata, miercuri, de presedintele Barack Obama pentru conducerea Bancii Centrale Americane Fed). Este prima femeie nominalizata pentru acest post, informeaza BBCNews. Presedintele Barack Obama a primit o scrisoare semnata de 350 de economisti, luna trecuta, indemnandu-l sa o aleaga pe Yellen, ea fiind, de altfel, candidatul preferat de multi democrati Senat. Janet Yellen are 67 de ani si este vicepresedinta Fed din 2010. Ea este favorita pentru post dupa retragerea .

Zi importanta in SUA: Janet Yellen va deveni prima femeie la conducerea Fed

Presedintele american Barack Obama o va nominaliza miercuri pe Janet Yellen la conducerea Bancii centrale americane Fed), prima femeie care ar putea sa ocupe acest post, a anuntat marti un oficial de la Casa Alba, relateaza AFP.

Barack Obama o va nominaliza pe Janet Yellen in functia de presedinte al Rezervei Federale

Barack Obama va anunta miercuri nominalizarea lui Janet Yellen in functia de presedinte al Rezervei Federale a Statelor Unite, aceasta fiind prima femeie care va ocupa aceasta functie in istoria de 100 de ani a.

VIDEO Cine este Janet L. Yellen, prima femeie care ar putea sa conduca Rezerva Federala a SUA

Barack Obama pare a se fi decis in privinta inlocuitorului pentru Ben S. Bernanke la sefia Rezervei Federale. Asa cum este de asteptat, Bernanke isi va incheia mandatul la finalul lui ianuarie 2014. Locul sau ar putea fi luat de Janet L. Yellen, care ar fi, in acest caz, prima femeie ce va conduce Rezerva Federala a SUA.

VIDEO Cine este Janet L. Yellen, prima femeie care ar putea conduce Rezerva Federala a SUA

Barack Obama pare a se fi decis in privinta inlocuitorului pentru Ben S. Bernanke la sefia Rezervei Federale. Asa cum este de asteptat, Bernanke isi va incheia mandatul la finalul lui ianuarie 2014. Locul sau ar putea fi luat de Janet L. Yellen, care ar fi, in acest caz, prima femeie ce va conduce Rezerva Federala a SUA.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )