Libnet.ro
UNICEF

19:15

UPDATE Cod galben de viscol in mai multe judete.Informare de ninsori moderate cantitativ la munte si intensificari de vant

Adevărul Adevărul,
UPDATE Cod galben de viscol in mai multe judete.Informare de ninsori moderate cantitativ la munte si intensificari de vant

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari Cod galben de viscol in judetele Vrancea, Bacau, Neamt si Suceava. continuă pe Adevărul

Cod galben de viscol in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari Cod galben de viscol in judetele Vrancea, Bacau, Neamt si Suceava.

Cod galben de ploi in mai multe judete si de ninsori in zona inalta de munte

Meteorologii au emis, vineri, o atentionare de Cod galben de ploi insemnate cantitativ, intensificari ale vantului si ninsori viscolite in zona inalta de munte, incepand de vineri seara si pana sambata dupa amiaza, pentru judetele Satu Mare, Maramures, Bihor, Salaj, Cluj, Bistrita-Nasaud, Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges, Dambovita, Hunedoara, Alba si Sibiu.

Alerta meteo! Cod galben pentru mai multe judete ale tarii

Meteorologii au emis, sambata, o atentionare nowcasting Cod galben de viscol pentru zonele de munte ale judetelor Vrancea, Bacau, Neamt si Suceava, valabila pana la ora 17:00. Conform.

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis Cod galben de ceata valabil in mai multe judete din tara. Potrivit specialistilor, avertizarile sunt valabile pana la ora 09.

Cod galben de ploi, vant si ninsori viscolite incepind de vineri seara, in 15 judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, o atentionare Cod galben de ploi insemnate cantitativ, intensificari ale vantului si ninsori viscolite in zona inalta de.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ninsori si vant puternic in Romania

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o tentionare nowcasting cod galben de ninsori, valabila in judetul Suceava. Potrivit ANM, in aceasta seara, in intervalul 20:30 - 23:30,.

Cod galben de ploi, ninsori si vant, pentru 15 judete, incepand cu ora 18.00

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o noua alerta de vreme severa. De la ora 18. 00 si pana maine la ora 14. 00 este in vigoare un cod galben de vreme rea pentru 15 judete din regiunile nord-vestice, sud-vestice si partial pentru cele centrale.

Circulatie auto in conditii de vizibilitate scazuta pe mai multe drumuri din tara, inclusiv pe A2 / Cod galben de ceata in 6 judete

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca pe mai multe artere rutiere din tara, circulatia auto se desfasoara in conditii de ceata densa.

Circulatie auto in conditii de vizibilitate scazuta pe mai multe drumuri din tara, inclusiv pe A2 / Cod galben de ceata in 12 judete

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca pe mai multe artere rutiere din tara, circulatia auto se desfasoara in conditii de ceata densa.

Cod galben de ceata in sase judete. in judetul Brasov, vizibilitate sub 20 de metri

Circulatia rutiera se desfasoara in conditii de ceata, joi dimineata, pe mai multe artere rutiere, intre care Autostrada A2 Bucuresti - Constanta, avertizeaza Centrul Infotrafic. Sase judete sunt sub avertizare cod galben de ceata emisa de meteorologi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )