Libnet.ro
UNICEF

01:06

UPDATE Coronavirus Olt. Al doilea caz testat pozitiv pentru Covid-19 este din Slatina. A intrat in tara prin vama Nadlac

Adevărul Adevărul,
UPDATE Coronavirus Olt. Al doilea caz testat pozitiv pentru Covid-19 este din Slatina. A intrat in tara prin vama Nadlac

Un tanar in varsta de 22 ani, care a venit in urma cu doua zile din Italia, este cel de-al doilea caz confirmat cu Covid-19. continuă pe Adevărul

Daniele Rugani de la Juventus, testat pozitiv pentru coronavirus

Formatia italiana Juventus Torino a anuntat, miercuri, ca fundasul central Daniele Rugani a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

CORONAVIRUS |Cazul 30 de contaminare din Romania: Primul medic infectat, contact al barbatului internat la Spitalul Gerota

Inca un roman a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, astfel ca bilantul imbolnavirilor din tara noastra a ajuns la 30 de cazuri. Este vorba de o femeie din Bucuresti, in varsta de 43 ani,.

Coronavirus. Al doilea caz pozitiv in Olt. 36 de persoane in carantina

Inca un caz de coronavirus a fost confirmat in judetul Olt, numarul persoanelor plasate in carantina ajungand la 36.

Primul caz de coronavirus la Constanta. Barbatul testat pozitiv este asistent sef la Spitalul Judetean

Barbatul de 52 de ani este primul caz confirmat in judetul Constanta. Pana acum, au fost testate mai multe persoane, suspecte de coronavirus, dar rezultatele au iesi negative.

CORONAVIRUS: Real Madrid bagat in carantina, dupa ce un jucator de la echipa de baschet a fost testat pozitiv

Real Madrid si-a anulat, joi, toata activitatea in orasul sau sportiv Valdebebas, dupa ce unul dintre jucatorii de la echipa sa de baschet a fost testat pozitiv cu coronavirus. Jucatorii echipei de fotbal, de.

CORONAVIRUS |SRI confirma: Un ofiter, TESTAT POZITIV cu COVID-19

Serviciul Roman de Informatii a confirmat, printr-un mesaj postat pe site-ul institutiei, faptul ca un ofiter a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Astfel, la cererea directorului SRI, Eduard Hellvig,.

CORONAVIRUS |NBA isi suspenda sezonul dupa ce un jucator a fost testat pozitiv

NBA isi suspenda sezonul dupa ce un jucator a fost testat pozitiv pentru coronavirus. in acest context, partida dintre Utah Jazz si Oklahoma City Thunder a fost amanata brusc, miercuri seara. Jucatorii.

Primele detalii despre cazul asistentului- sef de la Spitalul Judetean Constanta, infectat cu coronavirus

Al 39-lea pacient testat pozitiv pentru coronavirus este un asistent sef al Spitalului Judetean de Urgenta din Constanta.

Juventus: 121 de persoane in autoizolare la domiciliu dupa ce Rugani a fost testat pozitiv cu Covid-19

Clubul Juventus Torino a anuntat, joi seara, ca dupa ce fotbalistul Daniele Rugani a fost testat pozitiv cu Covid-19, 121 de persoane au intrat in autoizolare la domiciliu.

Ministrul britanic al Sanatatii, testat pozitiv

Ministrul britanic al Sanatatii, Nadine Dorries, a fost testat pozitiv, in Regat fiind detectate peste 380 de cazuri de Covid-19.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )