Libnet.ro
UNICEF

11:01

UPDATE: Cota unica, aproape de disparitie! Guvernul vrea impozit diferentiat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
UPDATE: Cota unica, aproape de disparitie! Guvernul vrea impozit diferentiat

Guvernul vrea sa introduca impozitul diferentiat pe venitul salarial cu 3 cote: de 8%, 12% si 16%. Vestea buna este ca se mentine planul anuntat inca de la venirea la putere a coalitiei USL de a impozita diferit salariatii, pe baza unor grile de venit,. continuă pe Wall-Street Ro

Cota unica, aproape de disparitie! Guvernul vrea impozit diferentiat

Guvernul vrea sa introduca impozitul diferentiat pe venitul salarial cu 3 cote: de 8%, 12% si 16%. Vestea buna este ca se mentine planul anuntat inca de la venirea la putere a coalitiei USL de a impozita diferit salariatii, pe baza unor grile de venit,.

ADIO cota unica! Guvernul anunta impozitul diferentiat

Guvernul vrea sa introduca impozitul diferentiat pe venitul salarial cu 3 cote: de 8%, 12% si 16%. Vestea buna este ca se mentine planul anuntat inca de la venirea la putere a coalitiei USL de a impozita diferit salariatii, pe baza unor grile de venit,.

B1: USL vrea sa schimbe cota unica.

Cota unica de 16% este in pericol dupa ce, potrivit strategiei fiscal-bugetare 2014-2016, Guvernul vrea sa reintroduca impozitul progresiv cu trei cote in functie de venituri, sustine B1 TV. Cele trei cote la care s-a gandit Guvernul sunt de 8, 12 si 16 procente. Analistii financiari spun ca aceasta este practic o alta lovitura a Guvernului la adresa Partidului National Liberal, pentru ca masura cotei de 16 la suta este o masura liberala. O forma de renuntare la cota unica de 16% este si .

USL schimba cota unica cu trei cote regresive de 8, 12 si 16%.

Cota unica de 16% ar putea sa devina istorie. Potrivit strategiei fiscal-bugetare 2014-2016, Guvernul vrea sa reintroduca impozitul progresiv cu trei cote in functie de venituri. Cele trei cote la care s-a gandit Guvernul sunt de 8, 12 si 16 procente. Analistii financiari spun ca aceasta este practic o alta lovitura a Guvernului la adresa Partidului National Liberal, pentru ca masura cotei de 16 la suta este o masura liberala. O forma de renuntare la cota unica de 16% este si acordarea .

USL vrea sa schimbe cota unica.

Guvernul vrea sa introduca impozitul progresiv, anunta B1 TV. Datele apar in Strategia fiscal - bugetara 2014 -2016. Cotele aflate in proiect sunt 8, 12 si 16 procente. Stire in curs de actualizare.

Guvernul vrea sa introduca impozitul progresiv: Cotele gandite de USL sunt de 8, 12 si 16 procente

Cota unica de 16% este in pericol dupa ce, potrivit strategiei fiscal-bugetare 2014-206, Guvernul vrea sa reintroduca impozitul progresiv cu trei cote in functie de venituri. Cele trei cote la care s-a gandit.

Ponta: Nu va creste cota unica de la 16%

Premierul Victor Ponta a declarat, in cadrul sedintei de guvern de astazi, ca nu va creste cota unica de la 16%, dar se incearca reducerea ei la 12% si la 8% pentru anumite categorii de persoane defavorizate.

Guvernul vrea sa scoata Institutul National de Statistica din actualul sediu, operatiune cu mari costuri si riscuri

Guvernul vrea sa scoata Institutul National de Statistica din actualul sediu. Angajatii INS au trimis executivului o scrisoare in care avertizeaza asupra mai multor riscuri. Ei spun ca timp de 22 de ani sediul a.

UPDATE - USL schimba cota unica cu trei cote regresive de 8, 12 si 16%. ...

UPDATE - Masura de introducere a unor cote regresive de impozitare a fost propusa de PNL, spune ministrul propus pentru portofoliul Finatelor, Eugen Nicolaescu, care adauga ca alaturi de reducerea impozitelor ar trebui sa aiba loc si o reducere a contributiilor la asigurari sociale CAS). Informatiile aparute cu privire la introducerea impozitului diferentiat nu reprezinta un motiv de alarmare la nivelul opiniei publice, scrie Nicolaescu pe pagina sa de Facebook. Actualul ministru al .

DOCUMENT Guvernul vrea trecerea la cota progresiva pentru impozitarea veniturilor salariale, cote de 8%, 12% si 16%

Strategia fiscal-bugetara pentru perioada 2014-2016 prevede trecerea la cota progresiva de impozitare a veniturilor salariale, cu cote de 8%, 12%, respectiv 16%, fara a se preciza un termen pentru adoptarea masurii.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )