Libnet.ro
UNICEF

12:45

UPDATE. Criza din estul Ucrainei: Armata a intrat in Lugansk. Crucea Rosie: Kievul si Moscova au ajuns la un acord privind trecerea convoiului umanitar in Ucraina. Biden si Porosenko: Actiunea Rusiei nu este umanitara

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Criza din estul Ucrainei: Armata a intrat in Lugansk. Crucea Rosie: Kievul si Moscova au ajuns la un acord privind trecerea convoiului umanitar in Ucraina. Biden si Porosenko: Actiunea Rusiei nu este umanitara

Serviciului de Securitate ucrainean SBU), suspecteaza ca vehiculele rusesti cu ajutor umanitar ar putea fi conduse de militari deghizati in soferi. Ministrul rus al Apararii, Serghei Soigu, l-a asigurat vineri pe omologul sau american, Chuck Hagel, ca niciun militar rus nu se afla in convoiul umanitar trimis de Moscova spre Ucraina, relateaza AFP. continuă pe România Liberă

UPDATE. Criza din estul Ucrainei: Armata a intrat in Lugansk. Crucea Rosie: Kievul si Moscova au ajuns la un acord privind trecerea convoiului umanitar in Ucraina

Serviciului de Securitate ucrainean SBU), suspecteaza ca vehiculele rusesti cu ajutor umanitar ar putea fi conduse de militari deghizati in soferi. Ministrul rus al Apararii, Serghei Soigu, l-a asigurat vineri pe omologul sau american, Chuck Hagel, ca niciun militar rus nu se afla in convoiul umanitar trimis de Moscova spre Ucraina, relateaza AFP.

UPDATE. Criza din estul Ucrainei: Armata a intrat in Lugansk. Camioanele rusesti cu ajutor umanitar sunt pe jumatate goale si ar putea fi conduse de militari. Moscova: Niciun militar rus nu se afla in convoi.

Serviciului de Securitate ucrainean SBU), suspecteaza ca vehiculele rusesti cu ajutor umanitar ar putea fi conduse de militari deghizati in soferi. Ministrul rus al Apararii, Serghei Soigu, l-a asigurat vineri pe omologul sau american, Chuck Hagel, ca niciun militar rus nu se afla in convoiul umanitar trimis de Moscova spre Ucraina, relateaza AFP.

Criza din estul Ucrainei: Armata a intrat in Lugansk. Camioanele rusesti cu ajutor umanitar sunt pe jumatate goale si ar putea fi conduse de militari. Moscova: Niciun militar rus nu se afla in convoi.

Serviciului de Securitate ucrainean SBU), suspecteaza ca vehiculele rusesti cu ajutor umanitar ar putea fi conduse de militari deghizati in soferi. Ministrul rus al Apararii, Serghei Soigu, l-a asigurat vineri pe omologul sau american, Chuck Hagel, ca niciun militar rus nu se afla in convoiul umanitar trimis de Moscova spre Ucraina, relateaza AFP, preluat de mediafax.

VIDEO UPDATE Criza din estul Ucrainei: Acord intre Ucraina si Rusia pentru trecerea convoiului umanitar

Rusia si Ucraina au ajuns sambata la un acord cu privire la modalitatile de trecere a convoiului umanitar rusesc pe teritoriul ucrainean, anunta Crucea Rosie. UPDATE Vicepresedintele Joe Biden si presedintele ucrainean Petro Porosenko au discutat la telefon si au cazut de acord asupra faptului ca activitatile militare ale Rusiei din estul Ucrainei sunt in neconcordanta cu intentiile umanitare pe care le promoveaza, se arata intr-un comunicat al Casei Albe.

Reactia MAE la CRIZA din estul Ucrainei: Urmeaza sanctiuni suplimentare!

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a afirmat, vineri, la CAE, ca UE trebuie sa fie pregatita pentru adoptarea de masuri sanctionatorii suplimentare, in situatia in care Federatia Rusa nu va contribui activ la de-escaladarea situatiei din estul.

VIDEO Criza din estul Ucrainei: Acord intre Ucraina si Rusia pentru trecerea convoiului umanitar

Rusia si Ucraina au ajuns sambata la un acord cu privire la modalitatile de trecere a convoiului umanitar rusesc pe teritoriul ucrainean, anunta Crucea Rosie.

Locuitorii din estul Ucrainei, ajutati de Kiev: un convoi umanitar a ajuns in Lugansk

Convoiul cu ajutor umanitar trimis de Kiev joi a ajuns in estul Ucrainei, potrivit agentiei oficiale Ukrinform, dupa ce Moscova a trimis un convoi umanitar rus de circa 300 de camioane, ajuns in regiunea Rostov, la granita cu Ucraina.

Moscova indeamna la o incetare urgenta a focului in estul Ucrainei pentru distribuirea ajutorului umanitar populatiei/ Armata ucraineana a recastigat drumul pe care ar trebui sa vina convoiul rus

Rusia a indemnat, joi, la o incetare a focului urgenta in Ucraina, cu scopul de a garanta securitatea unei misiuni umanitare pentru populatia din sud-estul acestui stat, victima a luptelor intre fortele ucrainene si separatisti prorusi. UPDATE Ora 5. 15 Armata ucraineana a recastigat controlul drumului dintre bastionul insurgentilor din Lugansk si granita cu Rusia, taind calea pe care ar trebui sa vina convoiul trimis de Moscova in estul Ucrainei, anunta AFP. Ora 01. 45 Washingtonul indeamna Kievul sa aiba o atitudine de retinere fata de insurgentii prorusi.

VIDEO Criza din Ucraina: 12 ultranationalisti, ucisi intr-o ambuscada la Donetsk/ Ministrul de Interne ucrainean: Kievul nu va lasa sa treaca niciun convoi umanitar rusesc. Vladimir Putin poate sa isi ia cele 30 de tone de sare si sa si le puna pe

Un convoi umanitar rus de peste 260 de camioane se indreapta miercuri catre granita cu Ucraina, pentru a oferi ajutoare victimelor luptelor din estul tarii, in ciuda avertismentelor Occidentului impotriva oricarei interventii unilaterale a Rusiei in teritoriul ucrainean. Initiativa Rusiei intampina insa rezistenta din partea autoritatilor de la Kiev, ministrul ucrainean de Interne anuntand ca Ucraina nu va lasa sa intre pe teritoriul sau niciun convoi umanitar al lui Vladimir Putin, adaugand ca, in ceea ce il priveste, Putin poate sa isi ia cele 30 de tone de sare pe care le aduce si sa si le puna pe . Rusia a calificat drept absurde suspiciunile Ucrainei ca ajutorul este o acoperire pentru o invazie. Violentele continua in estul tarii, la Donetsk, unde doisprezece membri ai miscarii ultranationaliste Pravy Sektor, care lupta de partea fortelor ucrainene in estul tarii, au fost ucisi miercuri intr-o ambuscada la Donetsk. ONU a anuntat miercuri ca bilantul mortilor in Ucraina s-a dublat in decurs de doua saptamani, crescand de la 1. 129 la 2. 086 in intervalul 26 iulie - 10 august.

VIDEO Criza din Ucraina: 12 ultranationalisti, ucisi intr-o ambuscada la Donetsk/ Ministrul de Interne ucrainean: Kievul nu va lasa sa treaca niciun convoi umanitar rusesc. Vladimir Putin poate sa isi ia cele 30 de tone de sare si sa si le puna pe 65506

Un convoi umanitar rus de peste 260 de camioane se indreapta miercuri catre granita cu Ucraina, pentru a oferi ajutoare victimelor luptelor din estul tarii, in ciuda avertismentelor Occidentului impotriva oricarei interventii unilaterale a Rusiei in teritoriul ucrainean. Initiativa Rusiei intampina insa rezistenta din partea autoritatilor de la Kiev, ministrul ucrainean de Interne anuntand ca Ucraina nu va lasa sa intre pe teritoriul sau niciun convoi umanitar al lui Vladimir Putin, adaugand ca, in ceea ce il priveste, Putin poate sa isi ia cele 30 de tone de sare pe care le aduce si sa si le puna pe . UPDATE Ora 06. 20 Kievul acuza Moscova ca ar fi incercat sa introduca forte de mentinere a pacii in Ucraina.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )