Libnet.ro
UNICEF

17:45

Update: Madridul iese din cursa pentru organizarea Jocurilor Olimpice din 2020. Tokyo va fi gazda competitiei din 2020.

Adevărul Adevărul,
Update: Madridul iese din cursa pentru organizarea Jocurilor Olimpice din 2020. Tokyo va fi gazda competitiei din 2020.

Candidatura Madridului pentru gazduirea Jocurilor Olimpice din 2020 a fost respinsa sambata in primul tur de scrutin al voturilor date de membrii Comitetului Olimpic International, ramand in cursa doar Tokyo si Istanbul. in a doua runda de vot castigatorul desemnat pentru a se ocupa de Jocurile Olimpice din 2020 este orasul japonez Tokyo. continuă pe Adevărul

Tokyo va fi gazda Jocurilor Olimpice din 2020. Madridul iese din cursa pentru organizarea competitiei din prima runda a alegerilor de sambata

Candidatura Madridului pentru gazduirea Jocurilor Olimpice din 2020 a fost respinsa sambata in primul tur de scrutin al voturilor date de membrii Comitetului Olimpic International, ramand in cursa doar Tokyo si Istanbul. in a doua runda de vot castigatorul desemnat pentru a se ocupa de Jocurile Olimpice din 2020 este orasul japonez Tokyo.

Tokyo va fi gazda Jocurilor Olimpice din 2020. Madridul si Istanbulul au iesit din cursa pentru organizarea competitiei

Candidatura Madridului pentru gazduirea Jocurilor Olimpice din 2020 a fost respinsa sambata in primul tur de scrutin al voturilor date de membrii Comitetului Olimpic International, iar in a doua runda de vot a iesit din cursa si Istanbul. Asadar, Jocurile Olimpice din 2020 vor fi gazduite de orasul japonez Tokyo.

Glencore a iesit din cursa pentru Cupru Min

Ministrul Economiei Varujan Vosganian a anuntat, in urma cu putin timp, ca firma Glencore a fost descalificata din cadrul licitatiei pentru preluarea productiei de cupru de la Cupru Min.

ASPA cheltuie doar 1% din buget pentru sterilizare cainilor.

Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor cheltuie anual doar 1% din buget pentru sterilizarea cainilor fara stapani. Suma este mult mai mica decat sumele pe care institutia le plateste pentru salariile angajatilor sau intretinerea cladirii. ASPA are un buget de 14,5 milioane de lei circa 3,2 milioane de euro) pentru 2013. Banii ar ajunge pentru 33. 000 de custi, potrivit unei estimari a Ziarului Financiar. Ce se intampla insa cu aceste fonduri? Afla din articolul Cine sunt .

Gazonul de pe Arena Nationala a fost schimbat din nou, pentru meciurile nationale cu Ungaria si Turcia

Pentru meciurile echipei Romaniei cu Ungaria si Turcia, gazonul de pe Arena Nationala a fost schimbat. Lucrarile de intretinere ale stationului sunt inca in desfasurare. Pana acum s-au cheltuit deja 100.

Dupa ce a postat fotografia asta pe Facebook, Politia i-a batut la usa. Ce risca un tanar din Buzau pentru asta

Un tanar din Buzau s-a ales cu dosar penal dupa ce a postat pe Facebook o fotografie in care apare imbracat in uniforma nazista si cu o cascheta de ofiter german din timpul celui de-al doilea razboi.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )