Libnet.ro
UNICEF

12:45

UPDATE Meciul Serbia - Albania, intrerupt din cauza incidentelor/ O drona cu steag albanez a fost lansata deasupra arenei/ Fratele prim-ministrului Albaniei ar fi fost arestat

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Meciul Serbia - Albania, intrerupt din cauza incidentelor/ O drona cu steag albanez a fost lansata deasupra arenei/ Fratele prim-ministrului Albaniei ar fi fost arestat

Meciul Serbia - Albania, care se disputa la Belgrad, in preliminariile Euro-2016, a fost intrerupt in minutul 41, din cauza incidentelor, la scorul de 0-0, potrivit Mediafax. O drona cu un drapel albanez a fost lansta deasupra arenei si a provocat furia jucatorilor sarbi, Mitrovici reusind sa prinda acest steag, moment in care a izbucnit o incaierare generala, iar fanii au intrat pe teren. UPDATE: Politistii din Belgrad l-au arestat pe Orfila Rama, fratele prim-ministrului Albaniei Edi Rama, pentru ca ar fi organizat si dirijat operatiunea de a duce drona pe stadion, potrivit sport. ro. continuă pe Hotnews

VIDEO. Serbia - Albania, meci iNTRERUPT DEFINITIV in minutul 41 din cauza incidentelor

Meciul de fotbal Serbia - Albania, din cadrul preliminariile Euro-2016, a fost intrerupt in minutul 41, din cauza incidentelor, la scorul de 0-0.

VIDEO Bataie generala intre jucatori, la Serbia-Albania, meci suspendat. Cauza: o drona si un steag al regiunii Kosovo

Partida dintre Serbia si Albania, de la Belgrad, din preliminariile Euro 2016, s-a intrerupt in finalul primei reprize, dupa o bataie intre jucatori, apoi a fost suspendata. Incidentele au fost provocate de o drona care a survolat arena de la Belgrad si care flutura steagul kosovar!.

ANSVSA: 384 de animale au murit din cauza bolii limbii albastre

384 de animale au murit in Romania din cauza bolii limbii albastre, aceasta afectand in prezent 1. 895 de rumegatoare din 254 de comune, potrivit datelor centralizate marti de Autoritatea Nationala Sanitara.

Profitul Gazprom a scazut cu 23% in primul semestru, din cauza datoriei Ucrainei

Gigantul rus Gazprom, cel mai mare producator mondial de gaze naturale, a informat ca a inregistrat un profit net in scadere cu aproximativ 23% in prima jumptate a anului, din cauza ca Ucraina nu a platit banii datorati pentru gazele naturale livrate, transmite Reuters.

Resita: Doi tineri si-au pierdut viata din cauza consumului de droguri

Alerta in Resita dupa ce doi tineri si-au pierdut viata din cauza consumului de droguri. Un al treilea a ajuns in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta din Resita si a fost salvat in ultima clipa.

Charles Aznavour, internat de urgenta din cauza unei infectii

Probleme de sanatate pentru Charles Aznavour. Legendarul cantaret francez a fost nevoit sa-si anuleze un concert, fiind spitalizat din cauza unei infectii.

Ducesa de Cambridge se simte foarte rau din cauza sarcinii

Ducesa de Cambridge, insarcinata in zece saptamani cu cel de-al doilea copil, s-a refugiat la vila parintilor sai din Bucklebury, din cauza greturilor matinale severe de care sufera, informeaza Mediafax.

Autoritatile spaniole, in alerta din cauza virusului Ebola

Numarul persoanelor spitalizate din cauza virusului Ebola in Spania a ajuns la 17. Dintre ele, 16 sunt suspecte, iar doar un singur caz, cel al infirmierei care lucra la un spital din Madrid, a fost confirmat.

UPDATE. 3 morti si 370.000 de oameni evacuati, din cauza ciclonului Hudhud

UPDATE: Ciclonul Hudhud a ucis cel putin trei persoane si a provocat pagube materiale duminica, lovind zona de coasta a Indiei, o regiune in care 370. 000 de persoane au fost evacuate, au anuntat autoritatile.

ANSVSA: 384 de animale au murit din cauza bolii limbii albastre

ANSVSA precizeaza ca boala afecteaza animale din 26 de judete, cele mai multe cazuri fiind inregistrate in Valcea 607), Buzau 259), Gorj 244), Vrancea 187) si Prahova 162). Procentul animalelor afectate de boala, din totalul animalelor receptive existente in cele 26 judete, este de 0, 02%, mai precizeaza ANSVSA.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2597 seconds )