Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE Ministerul Sanatatii: Doi copii din Arges si Bacau, diagnosticati cu sindrom hemolitic uremic

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Ministerul Sanatatii: Doi copii din Arges si Bacau, diagnosticati cu sindrom hemolitic uremic

Ministerul Sanatatii a fost informat cu privire la doua cazuri de copii diagnosticati cu sindrom hemolitic uremic SHU) din Arges si Bacau. In ambele cazuri, DSP Arges si DSP Bacau au declansat anchete epidemiologice. UPDATE 1: Starea copilului transferat la Spitalul Sf. Maria din Iasi, grava, dar stabilaUPDATE 2: DSP Arges va preleva duminica probe din alimentele consumate de fetita cu sindrom hemolitic uremic. continuă pe Hotnews

Alti doi copii cu sindrom hemolitic uremic, internati in spital

Ministerul Sanatatii a fost informat cu privire la doua cazuri de copii diagnosticati cu sindrom hemolitic uremic SHU) din Arges si Bacau, se arata intr-un comunicat de presa transmis sambata,.

Ministerul Sanatatii informat cu privire la doua cazuri de copii cu sindrom hemolitic uremic

Ministerul Sanatatii a fost informat cu privire la doua cazuri de copii diagnosticati cu sindrom hemolitic uremic SHU) din Arges si Bacau, se arata intr-un comunicat de presa transmis astazi.

Ministerul Sanatatii, informat cu privire la doua cazuri de copii cu sindrom hemolitic uremic

Ministerul Sanatatii a fost informat cu privire la doua cazuri de copii diagnosticati cu sindrom hemolitic uremic SHU) din Arges si Bacau, se arata intr-un comunicat de presa transmis astazi.

Corpul de control al premierului, la ministerul Sanatatii si la patru spitale din Capitala: Se verifica documente legate de achizitiile substantelor biocide

Corpul de control al premierului face verificari la ministerul Sanatatii pentru a verifica documente legate de achizitiile de substante biocide, informeaza B1 TV. Corpul de control al.

Un producator particular de produse lactate, vinovat de imbolnavirea mai multor copii din Fagaras

Cas, urda si telemea de la un producator particular care a comercializat/oferit produsele lactate in comuna Sinca, din judetul Brasov, sunt cauzele imbolnavirii cu toxinfectie alimentara a mai multor copii din Fagaras. Ministerul Sanatatii anunta ca Directia de Sanatate Publica Brasov a luat toate masurile necesare in cadrul anchetei derulate la Fagaras cu privire la focarul de toxiinfectie alimentara din localitate.

Corpul de control al premierului face verificari la Ministerul Sanatatii

Corpul de control al premierului face verificari legate de decizii luate in minister de-a lungul a mai multor ani. Premierul Dacian Ciolos, care asigura si interimatul la Ministerul Sanatatii, a sosit la sediul ministerului pentru o vizita de lucru. La.

Produsele Hexi Pharma, diluate si de 4.200 de ori. Rezultatele anuntate de Ministerul Sanatatii

Ministerul Sanatatii a facut publice noi rezultate ale produselor Hexi Pharma analizate la laboratorul ICECHIM, la toate cele 18 probe fiind gasite nereguli in ceea ce priveste concentratia de substante de.

Corpul de control al premierului Ciolos face verificari la Ministerul Sanatatii si la patru spitale

Corpul de control al premierului Dacian Ciolos a inceput vineri o investigatie in scandalul dezinfectantilor diluati: face verificari la Ministerul Sanatatii, dar si la patru spitale din.

Operatii amanate la cel mai mare spital din Oltenia: Noi asteptam de la Ministerul Sanatatii sa ne spuna ce sa facem cu dezinfectantele Hexi Pharma

Conducerea Spitalului Judetean din Craiova a hotarat amanarea operatiilor care nu sunt urgent. Bogdan Fanuta, managerul unitatii spitalicesti, a precizat ca asteapta o recomandare de la Ministerul Sanatatii pentru a sti ce sa faca in privinta dezinfectantilor Hexi Pharma.

Doi copii au fost transportati la spital suferind traumatisme cranio-cerebrale, dupa ce au fst implicati intr-un accident cu sase victime

Doi copii, in varsta de trei, respectiv patru ani, au ajuns la spital, dupa o coliziune produsa intre masinile in care se aflau. Accidentul s-a produs pe DJ 792A, produs intre localitatile Les si Miersig .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )