Libnet.ro
UNICEF

17:30

UPDATE. Perchezitii in Sibiu intr-un dosar de inselaciune si santaj cu un prejudiciu de ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Perchezitii in Sibiu intr-un dosar de inselaciune si santaj cu un prejudiciu de ...

Update. Doi dintre cei mai cunoscuti notari din Sibiu sunt implicati in cazul inselaciune cu un prejudiciu de un milion de euro, scrie Mediafax. Citeste Doi dintre cei mai cunoscuti notari din Sibiu, implicati in cazul de inselaciune de 1 milion de euro --- Procurorii DIICOT Alba fac, luni dimineata, 19 perchezitii in Sibiu intr-un caz in care 17 persoane sunt invinuite de inselaciune si santaj cu un prejudiciu de un milion de euro, printre acestia fiind si un notar acuzat de camatarie, . continuă pe România Liberă

Perchezitii in Sibiu intr-un dosar de inselaciune si santaj cu un prejudiciu de un ...

Procurorii DIICOT Alba fac, luni dimineata, 19 perchezitii in Sibiu intr-un caz in care 17 persoane sunt invinuite de inselaciune si santaj cu un prejudiciu de un milion de euro, printre acestia fiind si un notar acuzat de camatarie, precum si o angajata a Oficiului de Cadastru Sibiu, scrie Mediafax. Conform unui comunicat al DIICOT transmis luni dimineata, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Alba Iulia, impreuna .

Perchezitii in Sibiu intr-un dosar de inselaciune si santaj: Prejudiciul estimat la peste un milion de euro

Un numar de 19 perchezitii au loc, luni dimineata, in Sibiu intr-un caz in care 17 persoane sunt invinuite de inselaciune si santaj cu un prejudiciu de un milion de euro, Printre persoanele vizate de.

DIICOT: Doi notari din Sibiu, implicati intr-un dosar de inselaciune cu un prejudiciu estimat la 1 milion de euro

Doi notari din Sibiu sunt acuzati de inselaciune intr-un dosar cu un prejudiciu de un milion de euro. Potrivit DIICOT, acestia faceau parte dintr-un grup infractional organizat, constituit din 17 persoane, doi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )