Libnet.ro
UNICEF

14:30

UPDATE: Petro Porosenko a depus juramantul ca presedinte al Ucrainei

România Liberă România Liberă,
UPDATE: Petro Porosenko a depus juramantul ca presedinte al Ucrainei

Ceremonia de investire a lui Petro Porosenko drept al cincilea presedinte al Ucrainei independente a inceput astazi, in Parlament, la Kiev, in prezenta a numerosi sefi de stat. Presedintele Parlamentului Oleksandr Turcinov, care a asigurat presedintia interimara, a deschis sedinta catre ora 7. 00, ora Romaniei), prezentand invitatii, potrivit unor imagini transmise in direct la televiziune. continuă pe România Liberă

Petro Porosenko, investit in functia de presedinte al Ucrainei. El refuza orice compromis cu Rusia

Petro Porosenko este investit in functia de presedinte al Ucrainei, in Parlament, transmite AFP, dupa ce a fost ales cu majoritate de voturi in urma scrutinului din data de 25 mai.

Petro Porosenko a depus juramantul in calitate de presedinte al Ucrainei

Petro Poro and senko a depus, astazi, juramantul in calitate de pre and sedinte al Ucrainei, in cadrul unei ceremonii desfa and surate in parlamentul de la Kiev, in prezen and ta a numero and si oficiali de rang inalt, transmite BBC.

Petro Porosenko este investit in functia de presedinte al Ucrainei

Ceremonia de investire a lui Petro Porosenko ca al cincilea presedinte al Ucrainei independente a inceput sambata, in Parlament, la Kiev, in prezenta a numerosi sefi de stat. Presedintele Parlamentului.

Petro Porosenko este investit in functia de presedinte al Ucrainei

Ceremonia de investire a lui Petro Porosenko drept al cincilea presedinte al Ucrainei independente a inceput astazi, in Parlament, la Kiev, in prezenta a numerosi sefi de stat. Presedintele Parlamentului Oleksandr Turcinov, care a asigurat presedintia interimara, a deschis sedinta catre ora 7. 00, ora Romaniei), prezentand invitatii, potrivit unor imagini transmise in direct la televiziune.

Petro Porosenko este investit in functia de presedinte al Ucrainei: Crimeea a fost si va ramane ucraineana

Ceremonia de investire a lui Petro Porosenko ca al cincilea presedinte al Ucrainei independente a inceput sambata, in Parlament, la Kiev, in prezenta a numerosi sefi de stat. Noul presedinte ucrainean a.

Petro Porosenko a fost investit in functia de presedinte al Ucrainei

Petro Porosenko, investit sambata in functia de presedinte al Ucrainei, s-a angajat sa mentina unitatea statului amenintat de o insurectie separatista prorusa sangeroasa in partea de est a tarii, dup.

Petro Porosenko a fost investit in functia de presedinte al Ucrainei: Crimeea a fost si va ramane ucraineana

Petro Porosenko a fost investit, sambata, ca al cincilea presedinte al Ucrainei independente, in Parlament, la Kiev, in prezenta a numerosi sefi de stat. Noul presedinte ucrainean a declarat, in.

Barack Obama se intalneste cu Petro Porosenko la Varsovia

Presedintele american Barack Obama urmeaza sa il intalneasca miercuri pe presedintele ales ucrainean, prooccidentalul Petro Porosenko. Acesta este al doilea gest puternic american fata de Kiev, dupa ce a.

Vladimir Putin a lasat sa se inteleaga ca s-ar putea intalni cu Petro Porosenko

Presedintele rus, Vladimir Putin, a sugerat miercuri ca este pregatit sa discute cu omologul sau ucrainean, Petro Porosenko, in Franta, cu ocazia ceremoniilor organizate de Ziua Debarcarii. Eu nu voi evit.

Barack Obama se intalneste cu Petro Porosenko la Varsovia

Presedintele american Barack Obama se va intalni miercuri pe presedintele ales ucrainean, prooccidentalul Petro Porosenko, dupa ce a propus marti alocarea sumei de un miliard de dolari pentru securitate in Europa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )