Libnet.ro
UNICEF

00:07

Petro Porosenko a fost investit in functia de presedinte al Ucrainei: Crimeea a fost si va ramane ucraineana

B1 B1,
Petro Porosenko a fost investit in functia de presedinte al Ucrainei: Crimeea a fost si va ramane ucraineana

Petro Porosenko a fost investit, sambata, ca al cincilea presedinte al Ucrainei independente, in Parlament, la Kiev, in prezenta a numerosi sefi de stat. Noul presedinte ucrainean a declarat, in. continuă pe B1

Petro Porosenko este investit in functia de presedinte al Ucrainei: Crimeea a fost si va ramane ucraineana

Ceremonia de investire a lui Petro Porosenko ca al cincilea presedinte al Ucrainei independente a inceput sambata, in Parlament, la Kiev, in prezenta a numerosi sefi de stat. Noul presedinte ucrainean a.

Petro Porosenko a fost investit in functia de presedinte al Ucrainei

Petro Porosenko, investit sambata in functia de presedinte al Ucrainei, s-a angajat sa mentina unitatea statului amenintat de o insurectie separatista prorusa sangeroasa in partea de est a tarii, dup.

Petro Porosenko este investit in functia de presedinte al Ucrainei

Ceremonia de investire a lui Petro Porosenko ca al cincilea presedinte al Ucrainei independente a inceput sambata, in Parlament, la Kiev, in prezenta a numerosi sefi de stat. Presedintele Parlamentului.

Petro Porosenko este investit in functia de presedinte al Ucrainei

Ceremonia de investire a lui Petro Porosenko drept al cincilea presedinte al Ucrainei independente a inceput astazi, in Parlament, la Kiev, in prezenta a numerosi sefi de stat. Presedintele Parlamentului Oleksandr Turcinov, care a asigurat presedintia interimara, a deschis sedinta catre ora 7. 00, ora Romaniei), prezentand invitatii, potrivit unor imagini transmise in direct la televiziune.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )