Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. Procesul dintre Traian Basescu si Sorin Rosca Stanescu a fost AMANAT

Antena3 Antena3,
UPDATE. Procesul dintre Traian Basescu si Sorin Rosca Stanescu a fost AMANAT

UPDATE: Procesul dintre Traian Basescu si Sorin Rosca Stanescu a fost amanat pentru data de 25 februarie. Instanta a hotarat sa amane din nou acest dosar. Tot pana la 25 februarie trebuie sa fie depuse mai. continuă pe Antena3

Traian Basescu ar putea ajunge astazi in fata magistratilor

Traian Basescu ar putea veni astazi in fata magistratilor. Fostul presedinte a fost citat pentru un nou termen in procesul in care l-a dat in judecata pe Sorin Rosca Stanescu. Acesta i-a intentat.

Sorin Rosca Stanescu il avertizeaza pe Victor Ponta: Din urma vin alti lupi tineri

Din spatele gratiilor, Sorin Rosca Stanescu analizeaza evenimentele care se petrec pe scena politica din Romania. Fostul senator al PNL comenteaza, in cadrul unui editorial publicat pe corectnews. ro, actiunile.

Elena Udrea: Traian Basescu va alege sa se reimplice in viata politica atunci cand va considera de cuviinta

Elena Udrea a comentat, miercuri seara, in emisiunea Ultimul cuvantde pe B1 TV, cand va reveni fostul presedinte Traian Basescu in viata politica. Traian Basescu va alege sa se reimplice in.

Elena Udrea: Traian Basescu va reveni in viata politica atunci cand va considera de cuviinta

Liderul Partidului Miscarea Populara, Elena Udrea, a declarat ca fostul presedinte Traian Basescu va reveni in viata politica cand va considera de cuviinta.

Cristian Diaconescu: Prezenta lui Traian Basescu in viata politica, esentiala. Partidele asteapta un mesaj din partea fostului sef al statului

Presedintele Fundatiei Miscarea Populara, Cristian Diaconescu, considera ca Traian Basescu trebuie sa-si continue proiectele incepute in mandatul de presedinte. in opinia sa, este clar ca nu numai.

Mircea Badea: Nu cred ca exista o persoana mai asistata social decat Traian Basescu

RA-APPS i-a transmis lui Traian Basescu o lista cu sapte case pe care sa le utilizeze ca resedinta. Pe lista au fost propuse apartamentul cu 6 camere din Bulevardul Constantin Prezan, din cladirea in care.

Traian Basescu, vizat de peste 20 de plangeri penale depuse la Parchetul General

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu este vizat de cel putin 20 de plangeri penale depuse la Parchetul General. Majoritatea sesizarilor sunt din perioada in care acesta a fost primarul general al Capitalei.

UPDATE. Procesul lui Klaus Iohannis cu ANI, aproape de final

Update 14. 15 - Instanta a ramas in pronuntare in procesul in care Klaus Iohannis este acuzat de incompatibilitate. Update 09. 22 - Dosarul in care Klaus Iohannis se judeca cu ANI pentru acuzatia de inc.

iCCJ judeca azi procesul dintre ANI si Klaus Iohannis

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) urmeaza sa judece astazi recursul declarat de Agentia Nationala de Integritate ANI) in procesul cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit surselor din presa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )