Libnet.ro
UNICEF

05:45

UPDATE. Rio 2016: Alin Alexuc Ciurariu a fost invins in sferturile de finala ale categoriei 98 kg la lupte

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Rio 2016: Alin Alexuc Ciurariu a fost invins in sferturile de finala ale categoriei 98 kg la lupte

Luptatorul roman Alin Alexuc-Ciurariu a fost invins de armeanul Artur Aleksanian, marti, in sferturile de finala ale categoriei 98 kg la greco-romane, in cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro. continuă pe România Liberă

Rio 2016: Alin Alexuc Ciurariu s-a calificat in sferturile de finala ale categoriei 98 kg la lupte

Sportivul Alin Alexuc Ciurariu s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale categoriei 98de kilograme din cadrul concursului de lupte greco-romane de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Alexuc Ciurariu l-a invins, in optimile de finala, cu scorul de 3-2, pe egipteanul Hamdy Moustafa Elsaid Abdelwahad.

JO 2016, lupte: Alin Alexuc Ciurariu, invins in sferturile de finala ale categoriei 98 kg

Sportivul Alin Alexuc Ciurariu a fost invins, marti, in sferturile de finala ale categoriei 98 de kilograme din cadrul concursului de lupte greco-romane de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

JO 2016, lupte: Alin Alexuc Ciurariu, in sfertuile categoriei 98 de kg

Sportivul roman Alin Alexuc Ciurariu a reusit sa se califice, marti, in sferturile de finala ale categoriei 98 de kilograme din cadrul concursului de lupte greco-romane de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, Brazilia.

OLIMPIADA. Lupte greco-romane: Alin Alexuc, eliminat in sferturi

Alin Alexuc a fost eliminat, marti, in sferturile de finala ale competitiei de lupte greco-romane, la categoria 98 kg, din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, Brazilia, dupa o.

JO 2016: Programul din 16 august al sportivilor din Romania - A 11-a zi de intreceri

Alin Alexuc Ciurariu lupte greco-romane, categoria 98 de kg) va fi primul sportiv din Romania care va evolua marti, 16 august, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Intra in material pentru a vedea care vor fi sportivii tricolori care vor concura astazi in Brazilia.

RIO 2016. Decizie socanta la BOX: Mihai Nistor a pierdut meciul, desi adversarul a fost numarat de doua ori

Arbitrii de la Rio au avut, duminica, o decizie controversata. Boxerul roman Mihai Nistor a fost declarat invins, in optimi, la categoria supergrea, in meciul cu Hussein Iashaish, dupa ce iordanianul fusese numarat de doua ori.

Rio 2016: Romania pierde cu Norvegia si este eliminata de la Olimpiada

Ne-am facut viata grea dupa pierderea primelor doua meciuri din grupa, cu Angola si Brazilia, si am ajuns astfel sa jucam calificarea in sferturi in fata celui mai dificil adversar posibil, Norvegia, o echipa care ne-a invins la limita, scor 28-27, si cu acest rezultat parcursul tricolorelor la Rio ramane la mana rezultatului dintre Angola si Spania. Pentru a merge in sferturi, Romania avea nevoie devictorie a Angolei cu Spania, care nu a mai venit luni dimineata.

Rio 2016: Romania pierde cu Norvegia si are sanse minime pentru calificarea in sferturi

Ne-am facut viata grea dupa pierderea primelor doua meciuri din grupa, cu Angola si Brazilia, si am ajuns astfel sa jucam calificarea in sferturi in fata celui mai dificil adversar posibil, Norvegia, o echipa care ne-a invins la limita, scor 28-27, si cu acest rezultat parcursul tricolorelor la Rio ramane la mana rezultatului dintre Angola si Spania. Pentru a merge in sferturi avem nevoie de o victorie a Angolei.

OLIMPIADA. Kinoterapeutul echipei de tenis a Frantei a murit la RIO 2016

Patrick Bordie, kinetoterapeutul echipei de tenis a Frantei, pe care o insotea la Jocurile Olimpice 2016, a decedat, vineri, la Rio de Janeiro, informeaza AFP. Anuntul a fost facut de catre.

OLIMPIADA. Scrisoarea lui Florin Mergea pentru romani dupa ce a cucerit argintul la RIO 2016: A fost un privilegiu si o onoare!

Horia Tecau si Florin Mergea au cucerit medalia de argint la RIO dupa ce au pierdut finala de dublu masculin in fata lui Rafael Nadal si Marc Lopez. E 5 dimineata si nu am cum sa dorm.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )