Libnet.ro
UNICEF

22:30

Rio 2016: Alin Alexuc Ciurariu s-a calificat in sferturile de finala ale categoriei 98 kg la lupte

România Liberă România Liberă,
Rio 2016: Alin Alexuc Ciurariu s-a calificat in sferturile de finala ale categoriei 98 kg la lupte

Sportivul Alin Alexuc Ciurariu s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale categoriei 98de kilograme din cadrul concursului de lupte greco-romane de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Alexuc Ciurariu l-a invins, in optimile de finala, cu scorul de 3-2, pe egipteanul Hamdy Moustafa Elsaid Abdelwahad. continuă pe România Liberă

UPDATE. Rio 2016: Alin Alexuc Ciurariu a fost invins in sferturile de finala ale categoriei 98 kg la lupte

Luptatorul roman Alin Alexuc-Ciurariu a fost invins de armeanul Artur Aleksanian, marti, in sferturile de finala ale categoriei 98 kg la greco-romane, in cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro.

JO 2016, lupte: Alin Alexuc Ciurariu, invins in sferturile de finala ale categoriei 98 kg

Sportivul Alin Alexuc Ciurariu a fost invins, marti, in sferturile de finala ale categoriei 98 de kilograme din cadrul concursului de lupte greco-romane de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

JO 2016, lupte: Alin Alexuc Ciurariu, in sfertuile categoriei 98 de kg

Sportivul roman Alin Alexuc Ciurariu a reusit sa se califice, marti, in sferturile de finala ale categoriei 98 de kilograme din cadrul concursului de lupte greco-romane de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, Brazilia.

OLIMPIADA. Lupte greco-romane: Alin Alexuc, eliminat in sferturi

Alin Alexuc a fost eliminat, marti, in sferturile de finala ale competitiei de lupte greco-romane, la categoria 98 kg, din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, Brazilia, dupa o.

JO 2016: Programul din 16 august al sportivilor din Romania - A 11-a zi de intreceri

Alin Alexuc Ciurariu lupte greco-romane, categoria 98 de kg) va fi primul sportiv din Romania care va evolua marti, 16 august, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Intra in material pentru a vedea care vor fi sportivii tricolori care vor concura astazi in Brazilia.

Rio 2016: Marian Dragulescu rateaza saritura Dragulescu si podiumul olimpic

Gimnastul Marian Dragulescu s-a clasat pe locul al patrulea in finala de la sarituri programata, luni seara, la Jocurile Olimpice de la Rio.

OLIMPIADA. Anuntul facut de Marian Dragulescu dupa ce a ratat medalia la RIO 2016

Gimnastul roman Marian Dragulescu a ratat de putin medalia de bronz la sarituri, luni, Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, dupa ce s-a clasat pe locul al patrulea, la egalitate cu medaliatul cu bronz,.

RIO 2016: Catalina Ponor rateaza medalia in finala de la barna. O olandeza le-a spulberat pe americance

Catalina Ponor a luptat pentru o medalie in finala de la barna la Jocurile Olimpice gazduite de Rio, dar in final nu a reusit sa se claseze decat a saptea din opt concurente. O sportiva din Olanda a produs surpriza si a obtinut titlul olimpic in fata marilor favorite din Statele Unite.

LIVE RIO 2016: Catalina Ponor in finala de la barna

Catalina Ponor lupta pentru o medalie in finala de la barna la Jocurile Olimpice gazduite de Rio. In urma cu doar cateva minute, Marian Dragulescu a ratat de putin podiumul la sarituri.

Rio 2016: Marian Dragulescu rateaza incredibil medalia la sarituri

Gimnastul Marian Dragulescu s-a clasat pe locul al patrulea in finala de la sarituri programata, luni seara, la Jocurile Olimpice de la Rio.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )