Libnet.ro
UNICEF

21:15

JO 2016, lupte: Alin Alexuc Ciurariu, in sfertuile categoriei 98 de kg

Hotnews Hotnews,
 JO 2016, lupte: Alin Alexuc Ciurariu, in sfertuile categoriei 98 de kg

Sportivul roman Alin Alexuc Ciurariu a reusit sa se califice, marti, in sferturile de finala ale categoriei 98 de kilograme din cadrul concursului de lupte greco-romane de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, Brazilia. continuă pe Hotnews

JO 2016, lupte: Alin Alexuc Ciurariu, invins in sferturile de finala ale categoriei 98 kg

Sportivul Alin Alexuc Ciurariu a fost invins, marti, in sferturile de finala ale categoriei 98 de kilograme din cadrul concursului de lupte greco-romane de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

UPDATE. Rio 2016: Alin Alexuc Ciurariu a fost invins in sferturile de finala ale categoriei 98 kg la lupte

Luptatorul roman Alin Alexuc-Ciurariu a fost invins de armeanul Artur Aleksanian, marti, in sferturile de finala ale categoriei 98 kg la greco-romane, in cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro.

Rio 2016: Alin Alexuc Ciurariu s-a calificat in sferturile de finala ale categoriei 98 kg la lupte

Sportivul Alin Alexuc Ciurariu s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale categoriei 98de kilograme din cadrul concursului de lupte greco-romane de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Alexuc Ciurariu l-a invins, in optimile de finala, cu scorul de 3-2, pe egipteanul Hamdy Moustafa Elsaid Abdelwahad.

JO 2016, lupte: Ion Iulian Panait, invins in calificarile categoriei 66 de kg

Ion Iulian Panait 35 de ani) a fost invins, marti, in calificarile categoriei 66 de kg din cadrul concursului de lupte greco-romane de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

OLIMPIADA. Lupte greco-romane: Alin Alexuc, eliminat in sferturi

Alin Alexuc a fost eliminat, marti, in sferturile de finala ale competitiei de lupte greco-romane, la categoria 98 kg, din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, Brazilia, dupa o.

JO 2016: Programul din 16 august al sportivilor din Romania - A 11-a zi de intreceri

Alin Alexuc Ciurariu lupte greco-romane, categoria 98 de kg) va fi primul sportiv din Romania care va evolua marti, 16 august, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Intra in material pentru a vedea care vor fi sportivii tricolori care vor concura astazi in Brazilia.

Romania, inca o sansa la medalie: Alin Alexuc va lupta pentru bronz. A reusit o victorie fantastica

Delegatia tricolora isi poate mari zestrea de medalii, dupa ce botosaneanul de 26 de ani s-a impus in prima partida din recalificari.

Romania, inca o sansa ratata la medalie: Alin Alexuc a ajuns in meciul pentru bronz, dar a pierdut cu cosmarul sau

Delegatia tricolora isi putea mari zestrea de medalii, daca botosaneanul de 26 de ani ar fi castigat si al doilea meci disputat in recalificari.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )