Libnet.ro
UNICEF

10:45

Rio 2016: Romania pierde cu Norvegia si are sanse minime pentru calificarea in sferturi

Online Sport Online Sport,
Rio 2016: Romania pierde cu Norvegia si are sanse minime pentru calificarea in sferturi

Ne-am facut viata grea dupa pierderea primelor doua meciuri din grupa, cu Angola si Brazilia, si am ajuns astfel sa jucam calificarea in sferturi in fata celui mai dificil adversar posibil, Norvegia, o echipa care ne-a invins la limita, scor 28-27, si cu acest rezultat parcursul tricolorelor la Rio ramane la mana rezultatului dintre Angola si Spania. Pentru a merge in sferturi avem nevoie de o victorie a Angolei. continuă pe Online Sport

Rio 2016: Romania pierde cu Norvegia si este eliminata de la Olimpiada

Ne-am facut viata grea dupa pierderea primelor doua meciuri din grupa, cu Angola si Brazilia, si am ajuns astfel sa jucam calificarea in sferturi in fata celui mai dificil adversar posibil, Norvegia, o echipa care ne-a invins la limita, scor 28-27, si cu acest rezultat parcursul tricolorelor la Rio ramane la mana rezultatului dintre Angola si Spania. Pentru a merge in sferturi, Romania avea nevoie devictorie a Angolei cu Spania, care nu a mai venit luni dimineata.

LIVE Rio 2016: Romania-Norvegia in meciul decisiv pentru sferturi

Romania are nevoie de cel putin un rezultat de egalitate duminica seara in meciul cu Norvegia pentru calificarea in sferturile turneului olimpuc de handbal feminin.

LIVE Rio 2016: Romania-Norvegia in meciul decisiv pentru sferturi (22:40)

Romania are nevoie de cel putin un rezultat de egalitate duminica seara in meciul cu Norvegia pentru calificarea in sferturile turneului olimpuc de handbal feminin.

MINUT cu MINUT Rio 2016: Romania-Brazilia in ultimul meci din grupa

Romania avea nevoie de cel putin un rezultat de egalitate duminica seara in meciul cu Norvegia pentru calificarea in sferturile turneului olimpuc de handbal feminin.

Rio 2016: Romania isi arata clasa cu Spania la handbal. Victorie care ne mentine in cursa pentru medalii

Nationala feminina de handbal a Romaniei ramane in cursa pentru calificarea in sferturile de finala la Jocurile Olimpice dupa victoria obtinuta in fata Spaniei, scor 24-21. Un succes obtinut, la fel ca si in partida cu Muntenegru, dupa un meci in care jucatoarele noastre s-au daruit total si au trecut peste un moment dificil in partea secunda.

LIVE Rio 2016: Romania-Spania la handbal

Nationala feminina de handbal a Romaniei disputa, vineri seara de la 20:40, un nou meci de totul sau nimic in grupa de la Jocurile Olimipice.

Rio 2016: Romania, campioana olimpica la spada

Echipa feminina de spada a Romaniei compusa din Ana Maria Popescu, Simona Gherman, Simona Pop si Loredana Dinu) a obtinut aurul olimpic dupa o finala in care a dominat autoritar China, detinatoarea tilului olimpic obtinut in urma cu patru ani la Londra. Romania s-a impus cu un 44-38, dupa ce a condus de la prima si pana la ultima tusa. Este prima medalie pentru delegatia Romaniei la Jocurile Olimpice de la Rio, medalie obtinuta in a 6-a zi de competitie.

Romania, pe locul 31 la medaliile obtinute la Jocurile Olimpice de Vara Rio 2016

Medalia de aur castigata de echipa feminina de spada a dus Romania pe locul 31 in clasamentul pe medalii de la Jocurile Olimpice de Vara Rio 2016. Clasamentul include pe moment 50 de tari din cele 207 de delegatii si este sortat in functie de medaliile de aur.

Firma care ar fi contrafacut echipamentul sportivilor romani la Rio 2016, fondata de de Octavian Morariu si de Ioan Dobrescu

Compania Pax Creative, care a livrat echipamentul oficial pentru Rio 2016 a fost fondata de doi dintre oamenii din fruntea COSR: fostul presedinte Octavian Morariu, acum membru CIO, si secretarul general Ioan.

Rio 2016: Programul sportivilor romani in ziua a 7-a (vineri)

Vineri programul sportivilor romani de la Rio 2016 este dominat de finala la dublu pe care o joaca Horia Tecau si Florin Mergea, contra lui Rafael Nadal si Marc Lopez. Tot vineri intra in competitie si prima atleta a noastra, iar Begu si Tecau isi continua aventura la dublu mixt.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )