Libnet.ro
UNICEF

06:45

UPDATE Romanul cu coronavirus are 20 de ani si lucra la restaurantul italianului, sustine primarul comunei Prigoria

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Romanul cu coronavirus are 20 de ani si lucra la restaurantul italianului, sustine primarul comunei Prigoria

Romanul infectat cu noul coronavirus are 20 de ani si locuieste cu bunicii in comuna Prigoria, judetul Gorj. Tanarul lucreaza la un restaurant unde patron este italianul internat la Rimini, a declarat, miercuri noaptea, primarul comunei, Iuliana Iliescu. continuă pe Hotnews

Romanul cu coronavirus are 20 de ani si lucra la restaurantul italianului, sustine primarul comunei Prigoria

Romanul infectat cu noul coronavirus are 20 de ani si locuieste cu bunicii in comuna Prigoria, judetul Gorj. Tanarul lucreaza la un restaurant unde patron este italianul internat la Rimini, a declarat, miercuri noaptea, primarul comunei, Iuliana Iliescu.

Ministrul Sanatatii, noi detalii despre romanul cu coronavirus: Are o usoara faringita!

Victor Costache sustine ca romanul depistat cu coronavirus are o forma usoara de faringita, pentru care primeste tratament simptomatic, mentionand ca acesta va ramane internat 14 zile la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals.

E OFICIAL: Femeia din Ramnicu Sarat, suspecta de CORONAVIRUS, are GRIPA DE TIP A

O tanara de 29 de ani din Ramnicu Sarat a ajuns, marti dimineata, la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean Buzau, fiind suspecta de infectie cu coronavirus. Revenita in tara in.

DSP Alba infirma existenta vreunei suspiciuni de coronavirus. O italianca de 31 de ani si fiica acesteia de 7 luni, internate in spital

Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica DSP) Alba au transmis precizari, luni seara, potrivit carora la nivelul judetului nu exista, pana la aceasta ora, niciun caz si nicio suspiciune cu privire la prezenta coronavirus. Precizarile vin in contexul in care au existat zvonuri cu privire la confirmarea unui caz.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )