Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ministrul Sanatatii, noi detalii despre romanul cu coronavirus: Are o usoara faringita!

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii, noi detalii despre romanul cu coronavirus: Are o usoara faringita!

Victor Costache sustine ca romanul depistat cu coronavirus are o forma usoara de faringita, pentru care primeste tratament simptomatic, mentionand ca acesta va ramane internat 14 zile la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals. continuă pe Antena3

Noi detalii despre italianul care a vizitat Romania si are coronavirus. Iubita barbatului e din Gorj

Un barbat in varsta de 72 de ani, intors in Italia din Romania este infectat cu coronavirus. Barbatul ar fi revenit in Rimini din Romania. in urma testelor, s-ar fi descoperit ca este infectat cu coronavirus.

Ministrul Sanatatii: Primul pacient roman cu coronavirus este in stare buna. Familia sa, in carantina, sub paza

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat, miercuri seara, ca pacientul diagnosticat cu noul coronavirus este un barbat dintr-o comuna din Gorj, care este, in prezent, in stare buna si nu are simptome de boala.

UPDATE Romanul cu coronavirus are 20 de ani si lucra la restaurantul italianului, sustine primarul comunei Prigoria

Romanul infectat cu noul coronavirus are 20 de ani si locuieste cu bunicii in comuna Prigoria, judetul Gorj. Tanarul lucreaza la un restaurant unde patron este italianul internat la Rimini, a declarat, miercuri noaptea, primarul comunei, Iuliana Iliescu.

Romanul cu coronavirus are 20 de ani si lucra la restaurantul italianului, sustine primarul comunei Prigoria

Romanul infectat cu noul coronavirus are 20 de ani si locuieste cu bunicii in comuna Prigoria, judetul Gorj. Tanarul lucreaza la un restaurant unde patron este italianul internat la Rimini, a declarat, miercuri noaptea, primarul comunei, Iuliana Iliescu.

Ministrul Sanatatii: Nu avem niciun caz confirmat de coronavirus in Romania

Ministrul Sanatatii, dr. Victor Costache, a declarat, luni seara, ca pe teritoriul Romaniei nu exist.

Victor Costache, ministrul Sanatatii: Infectia cu coronavirus, doar o viroza respiratorie Un vaccin probabil ca va fi dezvoltat in cam un an de zile (VIDEO)

Infectia cu coronavirus are, in 82-85% din cazuri, o forma usoara spre moderata, fiind practic doar o viroza respiratorie, a afirmat Victor Costache, ministrul interimar Sanatatii, joi seara, in direct pe B1.

Ministrul sanatatii din Indonezia, tara cu 260 mil. locuitori si niciun caz de coronavirus: Este o binecuvantare de la Atotputernicul

Ministrul sanatatii din Indonezia a respins joi criticile privind sistemul de testare pentru coronavirus din tara si a spus ca absenta de cazuri confirmate in a patra natiune ca populatie din lume este o binecuvantare de la Atotputernicul.

Ministrul Sanatatii: Nerespectarea carantinei, pedepsita penal Regulile pentru romanii care vin din zonele afectate de coronavirus

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat marti ca nerespectarea masurilor privind carantina de catre romanii care revin in tara din zonele afectate de coronavirus va fi sanctionata penal.

Alexandru Ciucu ii creeaza lui Cristi Minculescu cea mai speciala tinuta. Detalii despre inedita colaborare!

Creatiile vestimentare ale lui Alexandru Ciucu au fost purtate pana acum de membri ai Caselor Regale europene, de Presedintele Klaus Iohannis si de cunoscuti oameni de afaceri, insa noua colaborare stilistica a designerului va uimi cu siguranta publicul.

Iran: Raspandirea de stiri false despre epidemia coronavirus va fi pedepsita prin biciuire si inchisoare de pana la 3 ani

Purtatorul de cuvant al comisiei juridice si pentru probleme legale din parlamentul iranian a avertizat ca a fost stabilita o pedeapsa de 3 ani pentru cei care raspandesc stiri false sau zvonuri despre epidemia coronavirus din tara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )