Libnet.ro
UNICEF

08:30

UPDATE. Seful DGA Prahova, adjunctul Politiei Judetene si un ofiter BCCO Ploiesti, retinuti

Antena3 Antena3,
UPDATE. Seful DGA Prahova, adjunctul Politiei Judetene si un ofiter BCCO Ploiesti, retinuti

UPDATE 23:15 -Seful Directiei Generale Anticoruptie DGA) Prahova, Constantin Ispas, si Emanuel Saghel, ofiter din BCCO Ploiesti, au fost retinuti, luni seara, dupa mai mult de unsprezece ore de audieri,. continuă pe Antena3

UPDATE. Seful DGA Prahova si un ofiter din BCCO Ploiesti, retinuti dupa 11 ore de audieri

UPDATE 23:15 -Seful Directiei Generale Anticoruptie DGA) Prahova, Constantin Ispas, si Emanuel Saghel, ofiter din BCCO Ploiesti, au fost retinuti, luni seara, dupa mai mult de unsprezece ore de audieri,.

Seful DGA Prahova si un ofiter din BCCO Ploiesti, retinuti de DNA dupa mai mult de 11 ore de audieri

Seful Directiei Generale Anticoruptie DGA) Prahova, Constantin Ispas, si Emanuel Saghel, ofiter din BCCO Ploiesti, au fost retinuti, luni seara, dupa mai mult de unsprezece ore de audieri, in timp ce Adrian Radulescu, adjunctul Politiei Judetene, este in continuare audiat, sustin surse judiciare.

Seful DGA Prahova si adjunctul sefului Politiei Judetene, suspectati de coruptie, audiati la DNA

Seful Directiei Generale Anticoruptie DGA) Prahova, Constantin Ispas, si adjunctul sefului Politiei Judetene Prahova, Adrian Radulescu, au fost adusi, luni, la DNA Ploiesti, unde urmeaza sa fie audiati,.

UPDATE Seful DGA Prahova, Constantin Ispas, adus la DNA Ploiesti. La audieri au venit si doi sefi din Politie

Comisarul-sef de Politie Constantin Ispas, seful Directiei Generale Anticoruptie Prahova, a fost adus luni dimineata la sediul DNA Ploiesti. Potrivit unor surse, acesta este suspectat de fapte de coruptie.

Seful DGA Prahova si seful adjunct IPJ Prahova, audiati la DNA Ploiesti (VIDEO)

Seful DGA Prahova, Constantin Ispas, si seful adjunct IPJ Prahova, Adrian Radulescu, au fost adusi, luni dimineata, la DNA Ploiesti, pentru audieri, informeaza B1 TV. Constantin Ispas a precizat, luni, la sediul .

Seful DGA Prahova si seful adjunct IPJ Prahova, audiati la DNA Ploiesti: Acuzatii de trafic de influenta, luare de mita si cercetare abuziva (VIDEO)

Seful DGA Prahova, Constantin Ispas, si seful adjunct IPJ Prahova, Adrian Radulescu, au fost adusi, luni dimineata, la DNA Ploiesti, pentru audieri, informeaza B1 TV. Constantin Ispas a precizat, luni, la sediul .

Seful DGA Prahova ar fi intervenit pentru protejarea unor firme de la care incasa sume de bani

Seful DGA Prahova, Constantin Ispas, este suspectat de trafic de influenta si luare de mita, fiind acuzat ca a intervenit la functionari cu atributii de control pentru protejarea unor firme, in schimb incasand.

SURSE. Seful DGA Prahova ar fi intervenit pentru protejarea unor firme de la care incasa bani

Seful DGA Prahova, Constantin Ispas, este suspectat ca ar fi intervenit la functionari cu atributii de control pentru protejarea unor firme, in schimb incasand de la acestea sume de bani prin intermediul societatilor familiei sale.

Seful DGA Prahova, adus cu mandat la DNA Ploiesti. Ce acuzatii i se aduc

Seful DGA Prahova, Constantin Ispas, a fost adus, luni, cu mandat la DNA, intrucat ar fi suspectat de scurgere de informatii, conform unor surse judiciare.

Trei sefi ai Politiei Prahova, la DNA pentru TAXE de PROTECTIE si iNSCENARI. Mita luata era variata: de la bani, la combustibili sau lucerna! Seful DGA Prahova, retinut

Seful Serviciului Anticoruptie Prahova DGA), Constantin Ispas, a fost dus cu mandat, luni, la DNA, fiind suspectat de fapte grave de coruptie. Alaturi de Constantin Ispas, au fost dusi la DNA Mihail Emanuel Saghel, ofiter al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate BCCOC), detasat la DIICOT Ploiesti, si Ionut Adrian Radulescu, adjunct al sefului IPJ Prahova, ambii suspecti in acelasi dosar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )