Libnet.ro
UNICEF

23:30

UPDATE: Seful Guvernului din Hong Kong cere incetarea manifestatiilor. Acestia resping solicitarea si ii cer demisia

România Liberă România Liberă,
UPDATE: Seful Guvernului din Hong Kong cere incetarea manifestatiilor. Acestia resping solicitarea si ii cer demisia

Sefului Guvernului din Hong Kong a cerut manifestantilor condusi de miscarea prodemocratie Occupy Central sa elibereze imediat strazile, dupa trei zile de protesta care a afectat functionarea centrului financiar al orasului chinez. continuă pe România Liberă

Seful Guvernului din Hong Kong cere incetarea manifestatiilor

Sefului Guvernului din Hong Kong a cerut manifestantilor condusi de miscarea prodemocratie Occupy Central sa elibereze imediat strazile, dupa trei zile de protesta care a afectat functionarea centrului financiar al orasului chinez.

Seful Executivului de la Hong Kong cere incetarea imediata a manifestatiilor

Seful executivului din Hong Kong a cerut astazi miscarii pro-democratie Occupy Central sa puna capat imediat manifestatiilor care perturba de trei zile functionarea centrului financuar al acestui oras chinez, relateaza France Presse.

Sediul Guvernului din Hong Kong, evacuat prin forta dupa ce manifestanti acuzati de nesupunere civica au patruns in cladire

Politia a evacuat, sambata, circa 50 de manifestanti care ocupau sediul Guvernului din Hong Kong inca de vineri, pentru a protesta fata de decizia Beijingului de a impune limite sufragiului universal, scrie.

Administratia Statelor Unite cere autoritatilor din Hong Kong sa dea dovada de retinere fata de protestatari

SUA solicita autoritatilor din Hong Kong sa aiba o atitudine de retinere fata de zecile de mii de manifestanti care solicita prerogative politice suplimentare in fosta colonie britanica.

FOTO. Revoltele din Hong Kong: cea mai mare provocare pentru CHINA din ultimii 25 de ani

Zeci de mii de oameni au iesit pe strazile din hong Kong in ultimele zile, pentru a protesta fata de atacul la adresa democratiei si pentru a cere organizarea alegerilor directe, prin vot universal.

Protestele din Hong Kong aduc scaderi pe bursele internationale

Actiunile societatilor listate pe pietele europene au consemnat un curs negativ ieri, pe fondul protestelor pro-democratie din Hong Kong.

Protestatarii din Hong Kong continua BLOCAREA orasului, si-au strans provizii si au ridicat baricade

Zeci de mii de protestatari au extins in aceasta dimineata blocarea strazilor din Hong Kong, relateaza Reuters. Manifestantii si-au asigurat provizii de apa si alimente si au ridicat baricade dupa ce au aflat.

Aplicatia Instagram nu functioneaza in China, pe fondul protestelor din Hong Kong

Aplicatia Instagram nu functioneaza in China continentala, ca urmare a protestelor din Hong Kong, informeaza Wall Street Journal. Reteaua de socializare era blocata luni, in urma escaladarii violentelor.

Protestatarii prodemocratie din Hong Kong au curatat strazile dupa confruntarile cu politia

Protestatarii prodemocratie din Hong Kong au curatat strazile dupa o noapte de confruntari cu fortele de ordine.

China A BLOCAT Instagram pentru a musamaliza violentele politistilor din Hong Kong

Autoritatile chineze au blocat reteaua sociala Instagram, pentru a stopa raspandirea materialelor foto si video in care sunt prezentate actiunile in forta ale politistilor din Hong Kong, transmite NBC.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )