Libnet.ro
UNICEF

10:47

UPDATE Sora lui Adrian Nastase: Asteptam ca justitia divina sa-si spuna cuvantul. Cine lupta pentru Romania in clipa de fata e pedepsit / Catusele portocalii sunt peste tot

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Sora lui Adrian Nastase: Asteptam ca justitia divina sa-si spuna cuvantul. Cine lupta pentru Romania in clipa de fata e pedepsit / Catusele portocalii sunt peste tot

Sora lui Adrian Nastase, Dana Barb, a declarat luni, dupa condamnarea fostului premier, ca l-a avertizat pe fratele sau ca va fi pedepsit pentru ca a vrut sa fie patriot si a facut ceva pentru aceasta tara. Cine lupta pentru Romania in clipa de fata e pedepsit, a spus sora lui Nastase. continuă pe Hotnews

UPDATE Sora lui Adrian Nastase: Asteptam ca justitia divina sa-si spuna cuvantul. Cine lupta pentru Romania in clipa de fata e pedepsit

Sora lui Adrian Nastase, Dana Barb, a declarat luni, dupa condamnarea fostului premier, ca l-a avertizat pe fratele sau ca va fi pedepsit pentru ca a vrut sa fie patriot si a facut ceva pentru aceasta tara. Cine lupta pentru Romania in clipa de fata e pedepsit, a spus sora lui Nastase.

Sora lui Adrian Nastase: Cine lupta pentru Romania e pedepsit.

Sora lui Adrian Nastase, Dana Barb, a declarat, luni, ca cine lupta pentru Romania, in clipa de fata, e pedepsit, conform Mediafax. I-am spus: sa-ti vezi de tine, de familia ta, de viata ta, de interesele tale, nu sa lupti pentru Romania. Cine lupta pentru Romania in clipa de fata e pedepsit. N-a vorbit, dar stiu cum gandeste. El totdeauna s-a sacrificat pentru ceilalti, le-a spus jurnalistilor sora lui Adrian Nastase. Citeste si: Nastase se intoarce la puscarie! A primit 4 ani cu .

Sora lui Adrian Nastase: Cine lupta pentru Romania in clipa de fata e pedepsit

Sora lui Adrian Nastase, Dana Barb, a sosit luni la locuinta acestuia din strada Zambaccian, ea precizand ca a vorbit cu fostul premier si sustinand ca cine lupta pentru Romania in clipa de fata e pedepsit, relateaza Mediafax.

Sora lui Adrian Nastase: A fost pedepsit pentru ca a luptat pentru Romania. Trebuia sa-si vada de interesele sale (VIDEO)

Sora lui Adrian Nastase, Dana Barb, a declarat, luni seara, dupa condamnarea fostului premier in dosarul Zambaccian la 4 ani de inchisoare cu executare, ca fratele sau a fost pedepsit pentru ca a luptat pentru.

Sora lui Adrian Nastase: Cine lupta pentru Romania e pedesit

Dana Barb, sora fostului premier Adrian Nastase, a vorbit cu jurnalistii despre condamnarea fratelui sau la 4 ani de inchisoare. Toti cei care ti-au vrut raul te pedepsesc pentru ca ai vrut sa faci ceva pentru.

Sora lui Adrian Nastase: Cine lupta pentru Romania e pedepsit

Dana Barb, sora fostului premier Adrian Nastase, a vorbit cu jurnalistii despre condamnarea fratelui sau la 4 ani de inchisoare. Toti cei care ti-au vrut raul te pedepsesc pentru ca ai vrut sa faci ceva pentru.

Sora lui Nastase vorbeste despre justitia divina si familii, pana la a saptea generatie.

Sora lui Adrian Nastase, Dana Barb, a declarat, luni, ca cine lupta pentru Romania, in clipa de fata, e pedepsit. I-am spus: sa-ti vezi de tine, de familia ta, de viata ta, de interesele tale, nu sa lupti pentru Romania. Cine lupta pentru Romania in clipa de fata e pedepsit. N-a vorbit, dar stiu cum gandeste. El totdeauna s-a sacrificat pentru ceilalti, le-a spus jurnalistilor sora lui Adrian Nastase. Citeste si: Nastase se intoarce la puscarie! A primit 4 ani cu executare in dosarul .

UPDATE. Adrian Nastase este dus la Penitenciarul Rahova.

Adrian Nastase va fi dus la Penitenciarul Rahova. El a iesit din sediul Sectiei 2, in jurul orei 18. fostul premier a declarat ca pedeapsa este ingrozitoare si injusta. Este o razbunare murdara --- UPDATE. Mandatul de executare a pedepsei cu inchisoarea, emis pe numele lui Adrian Nastase, a ajuns la politie. In scurt timp, fostul premier va fi escortat la Penitenciarul Rahova. Fostul premier Adrian Nastase a ajuns, luni seara, la Sectia 2 de Politie din Bucuresti, .

Adrian Nastase, incarcerat la Rahova: Pedeapsa este o razbunare murdara

11 - Adrian Nastase a ajuns la Penitenciarul Rahova. 47- Fostul premier Adrian Nastase, condamnat la patru ani de inchisoare in dosarul Zambaccian, va fi incarcerat la Penitenciarul Rahova,.

Adrian Nastase, 21 de zile in carantina, la Penitenciarul Rahova (VIDEO)

35: Adrian Nastase, a ajuns la Penitenciarul Rahova, acolo unde va sta in carantina, timp de 21 de zile, urmand ca, in cel mult o luna, Administratia Penitenciarelor sa ii stabileasca regimul si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:47

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )