Libnet.ro
UNICEF

21:45

UPDATE Victor Ponta: Avem acordul de principiu al FMI, bugetul pe 2015 se inchide fara majorari de taxe. Deficitul va fi de 1,83% pe cash

Adevărul Adevărul,
UPDATE Victor Ponta: Avem acordul de principiu al FMI, bugetul pe 2015 se inchide fara majorari de taxe. Deficitul va fi de 1,83% pe cash

Guvernul are acordul de principiu al Fondului Monetar International FMI) si Comisiei Europene pe bugetul pentru anul 2015, acesta constituindu-se pe un deficit de 1,83% din Produsul Intern Brut PIB) si fara ca vreo taxa sa fie majorata, a declarat premierul Victor Ponta. continuă pe Adevărul

Victor Ponta, dupa negocierile cu FMI: Am ajuns la un acord de principiu legat de bugetul pe 2015. Deficit pe cash de 1,83% din PIB, nicio taxa suplimentara (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, la finalul negocierilor cu FMI si Comisia Europeana, ca s-a ajuns la un acord de principiu privind bugetul pe anul 2015, care urmeaza sa fie finalizat dupa discutii.

Victor Ponta, despre negocierile tensionate cu FMI: Ne vom intelege in interesul tarii. Nu vom accepta sub nicio forma un deficit mai jos de 1,4

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la QA cu Alessandra Stoicescu, ca Guvernul nu va accepta un deficit bugetar mai mic de 1,4 % in negocierile cu delegatia FMI, Comisia Europeana, Banca.

Guvernul, acord de principiu cu FMI si CE. Victor Ponta: Vineri putem aproba bugetul

Premierul Victor Ponta a prezentat, marti, acordul de principiu al Guvernului Romaniei cu Fondul Monetar International si Comisia Europeana, in ceea ce priveste bugetul pe 2015, despre care sustine ca poate fi.

Guvernul, acord de principiu cu FMI si CE. Victor Ponta: Vineri putem aproba bugetul pentru 2015

Premierul Victor Ponta a prezentat, marti, acordul de principiu al Guvernului Romaniei cu Fondul Monetar International si Comisia Europeana, in ceea ce priveste bugetul pe 2015, despre care sustine ca poate fi.

Victor Ponta: Biroul Permanent a votat in unanimitate excluderea din partid a sefului CJ Buzau. Toleranta noastra fata de coruptie va fi zero

Premierul Victor Ponta a sustinut o conferinta de presa la sediul PSD, dupa sedinta Biroului Permanent National. El a facut mai multe declaratii privind bugetul, colaborarea cu Opozitia sau negocierile cu FMI. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratia.

Victor Ponta discuta la sediul Guvernului cu reprezentantii FMI - B1

Premierul Victor Ponta discuta luni dimineata cu delegatia FMI la sediul Guvernului, transmite B1 TV. La discutii participa si ministrul de Finante si ministrul pentru Buget. Ponta a reafirmat sambata ca Guvernul nu va accepta un deficit bugetar mai mic de 1,4 % in negocierile cu delegatia FMI, Comisia Europeana, Banca Mondiala.

Expertii FMI si cei ai CE au sosit la Guvern, pentru o discutie cu Victor Ponta

Expertii Fondului Monetar International FMI) si cei ai Comisiei Europene CE) au venit la Guvern, pentru o discutie cu premierul Victor Ponta, informeaza Mediafax. Tot marti dimineata a venit la Guvern si.

Expertii FMI si CE discuta cu Victor Ponta la Guvern

Expertii Fondului Monetar International FMI) si cei ai Comisiei Europene CE) discuta cu premierul Victor Ponta la Guvern. Tot marti dimineata a venit la Guvern si insarcinatul cu afaceri al SUA la Bucuresti.

Victor Ponta: FMI se descarca pe Guvern ca pe elevul din ultima banca

Expertii FMI se descarca pe Guvern ca pe elevul din ultima banca, spune premierul Victor Ponta, adaugand ca, probabil, acestia au devenit mai rigizi in negocieri auzindu-l pe presedintele Traian Basescu, care, cu o zi inaintea cererii.

Ion Cristoiu: FMI, UE, DNA si SRI, parte din planul pentru debarcarea lui Victor Ponta

Dupa DNA, Delegatia FMI Comisia Europeana participa la Planul de Debarcare a lui Victor Ponta, considera Ion Cristoiu. intr-un editorial publicat pe cristoiublog, jurnalistul se intreaba ce se intampla.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,252 seconds )