Libnet.ro
UNICEF

08:15

Uraganul Sandy loveste internetul: Mai multe site-uri, picate din cauza inundatiilor

B1 B1,
Uraganul Sandy loveste internetul: Mai multe site-uri, picate din cauza inundatiilor

Uraganul Sandy a afectat o serie de site-uri ale caror servere se afla in New York. Gawker, Buzzfeed sunt in prezent picate din cauza inundatiilor, relateaza The Verge. Pentru Gawker, acest lucru inseamna. continuă pe B1

Uraganul Sandy loveste internetul, site-urile Gawker, Buzzfeed, cazute din cauza inundatiilor

Uraganul Sandy a afectat o serie de site-uri ale caror servere se afla in New York. Gawker, Buzzfeed sunt in prezent picate din cauza inundatiilor, relateaza The Verge. Pentru Gawker, acest lucru inseamna.

URAGANUL SANDY a incins internetul. HARTA pe care au accesat-o milioane de americani

Uraganul Sandy a facut prapad in marile orase de pe Coasta de Est. in New York si New Jersey este declarata stare de catastrofa majora, iar milioane de oameni si-au petrecut noaptea in intuneric total.

URAGANUL SANDY face RAVAGII. Situatie fara precedent in ultimii 50 de ani la New York.

Uraganul Sandy a lovit, luni seara, coasta de est a Statelor Unite in regiunea Statului New Jersey, la New York apele inundand strazile Manhattanului, arzand transformatoare si lasand orasul in intuneric - situatie fara precedent in ultimii 50 de ani, potrivit Mediafax. Autoritatile au inchis tunelurile dinspre Manhattan si mai multe poduri, iar curentul electric a fost intrerupt intentionat in toata partea sudica, incluzand centrul financiar Wall Street. Alte zeci de transformatoare au fost .

VIDEO. URAGANUL SANDY face RAVAGII in SUA si Canada: Cel putin 13 morti.

7:22 - Peste 5 milioane de oameni din Statele Unite au ramas fara curent electric si mai multe orase sunt inundate. _ _ _ _ 7:16 - Cel putin 13 persoane au murit in Statele Unite si Canada din cauza unor rafale violente de vant si inundatii provocate de catre uraganul Sandy, informeaza Mediafax. Autoritatile locale din statele New York, New Jersey, Pennsylvania, Virginia si North Carolina au anuntat luni 12 morti, iar politia din Toronto a anuntat ca o femeie canadiana a fost ucisa de bucati .

URAGANUL SANDY face RAVAGII in SUA si Canada: Cel putin 13 morti.

7:22 - 2,8 milioane de oameni din Statele Unite au ramas fara curent electric si mai multe orase sunt inundate. _ _ _ _ 7:16 - Cel putin 13 persoane au murit in Statele Unite si Canada din cauza unor rafale violente de vant si inundatii provocate de catre uraganul Sandy, informeaza Mediafax. Autoritatile locale din statele New York, New Jersey, Pennsylvania, Virginia si North Carolina au anuntat luni 12 morti, iar politia din Toronto a anuntat ca o femeie canadiana a fost ucisa de bucati de .

Imagini live: Uraganul Sandy a ajuns in New York (VIDEO)

UraganulSandy, care s-a format saptamana trecuta in zona insulelor Caraibe, se afla pe tarmul estic al SUA si se resimte deja in orase precum Boston, New York, Washington si New Jersey. Mai multe.

URAGANUL SANDY, imagini LIVE. Dovada ca viitorul lumii nu va mai fi la fel. Schimbarile climatice sunt catastrofale

Uraganul Sandy face ravagii in continuare in SUA. Cu un diametru de peste 1500 de km, uraganul afecteaza o suprafata mai mare decit cea a Romaniei. in doar cateva ore, 16 persoane si-au pierdut viata,.

URAGANUL SANDY, vazut din spatiu. NASA transmite LIVE imagini cu dezastrul de pe Pamant

Uraganul Sandy din SUA a lovit deja Coasta de Est a SUA. Cel mai afectat oras este New York-ul, unde uraganul a lovit cu putere, inundand sute de strazi, metroul, iar cele mai mari aeroporturi sunt.

URAGANUL SANDY, imagini LIVE. New York, cea mai lunga noapte. Raul abia acum urmeaza

Uraganul Sandy a atins luni seara Coasta de Est a Statelor Unite, la nivelul statului New Jersey, o regiune afectata deja din plin de ploi torentiale si rafale violente de vant, a anuntat Centrul National american.

Uraganul Sandy da peste cap actiunile marilor asiguratori; acestia se asteapta la pierderi care vor fi dificil de absorbit

Actiunile asiguratorilor Swiss Re si Zurich Insurance au reactionat negativ la vestile privind iminenta lovire a coastei de Est a SUA de catre uraganul Sandy. In jurul pranzului ora Romaniei), actiunile Swiss Re inregistrau un recul de 2,6% iar cele ale Zurich Insurance de 2,8%, volumele de vanzari fiind peste medie, scrie presa straina. Evacuarile masive, anularea a mii de zboruri, inchiderea scolilor si a burselor acestea ramanand probabil inchise si marti) au majorat estimarile initiale privind pierderile care ar putea fi inregistrate. De pilda, daunele cauzate de catastrofe naturale in 2011 au fost de 103 mld. USD , fata de numai 43 miliarde USD in 2010. Anul trecut, asiguratorii au achitat daune de 1,28 miliarde de dolari in urma uraganului Katrina, considerat de mai slaba intensitate decat Sandy.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )