Libnet.ro
UNICEF

06:45

Se urcase intr-un tramvai din Timisoara, cand a vazut ceva de-a dreptul revoltator. A scos imediat telefonul si a filmat! Cata nesimtire! (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Se urcase intr-un tramvai din Timisoara, cand a vazut ceva de-a dreptul revoltator. A scos imediat telefonul si a filmat! Cata nesimtire! (VIDEO)

Se urcase intr-un tramvai din Timisoara, cand a vazut ceva de-a dreptul revoltator. A scos imediat telefonul si a filmat! Cata nesimtire! Un barbat spargea seminte, iar cojile le arunca sub scaun, ca si. continuă pe Antena3

O tanara din Salaj se afla pe drumul national in masina sa cand a vazut ceva naucitor. A luat telefonul imediat si a sunat la 112

O femeie se afla in masina sa pe drumul national cand a avut parte de momente tulburatoare. Acesta a sunat de indata la 112 pentru a sesiza ca in timp ce se deplasa cu autoturismul pe Drumul National 1F,.

Vlad Voiculescu despre spitalele regionale: Oare asa au promis? 7 ani? Sorina Pintea uita ca din 2014, cand Comisia Europeana ne-a pus pe tava bani pentru spitale, PSD nu a facut nimic

Sorina Pintea uita ca din 2014, cand Comisia Europeana ne-a pus pe tava bani pentru spitalele regionale, PSD nu a facut nimic. Nici macar un rand cu sens in vreun document intern din Ministerul Sanatatii, este reactia fostului ministru Vlad Voiculescu la anuntul de astazi al Sorinei Pintea ca spitalele regionale din Cluj, Iasi si Craiova ar putea fi gata abia peste 7 ani. Oare asa au promis? Voi asa va amintiti? 7 ani?, subliniaza fostul ministru.

Kelemen Hunor: E prima data din 2017 cand o motiune de cenzura poate sa treaca fara probleme. Orice pierdere de vreme, pe tot felul de pretexte, va lasa senzatia ca opozitia nu vrea preluarea guvernarii

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, spune ca este prima data, din 2017, cand o motiune de cenzura impotriva Guvernului poate sa treaca fara nicio problema, iar cei care au anuntat-o, respectiv liberalii, au pierdut deja o saptamana si pierd vremea in continuare, invocand tot felul de argumente sau pretexte. Kelemen a afirmat ca astfel este lasata senzatia ca nu se doreste preluarea guvernarii de catre opozitie.

Oamenii se plimbau pe strada ziua in amiaza mare, cand s-au oprit brusc pentru ca au vazut ceva neobisnuit! Doi tineri si-au dat frau pasiunii nebune si faceau dragoste, fara nici cea mai mica jena chiar acolo! Unii au scos imediat telefoanele (FOTO)

Oamenii se plimbau pe strada, cand s-au oprit brusc si au ridicat privirea. Unii au scos imediat telefoanele. Mai precis, la piscina de pe acoperis al unui hotel din Suedia, doi tineri si-au dat frau.

Flacara eterna din Cimitirul Eroilor din Timisoara s-a stins. Primaria nu a platit gazul!

Flacara eterna din Cimitirul Eroilor din Timisoara s-a stins pentru ca primaria nu a platit gazul. in plus, cu doar cateva luni inainte de comemorarea a 30 de ani de la Revolutie, cimitirul arata ca.

VIDEO Conflict intre un consilier local PNL si un lider de filiala USR din Gorj: Cand ti-oi f.. una in bot

Liderul filialei USR din localitatea Balesti, judetul Gorj, Florin Papuc, a sunat la 112, duminica seara, dupa ce ar fi fost agresat de un consilier local PNL, in timp ce strangea semnaturi pentru candidatul la prezidentiale Dan Barna. Cei doi s-au luat la bataie dupa ce consilierul liberal l-ar fi amenintat cu bataia pe reprezentantul USR: Cand ti-oi f. una in bot.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )