Libnet.ro
UNICEF

13:31

URMARIRE PANA iN GAURA DE SARPE: Sebastian Ghita, cautat de politisti la SPITALUL DE NEBUNI

B1 B1,
URMARIRE PANA iN GAURA DE SARPE: Sebastian Ghita, cautat de politisti la SPITALUL DE NEBUNI

Disparitia lui Sebastian Ghita a pus politistii in sitatia de a-l cauta pe afacerist in cele mai neobisnuite locuri. De Sebastian nu se mai stie nimic din luna decembrie a anului trecut, fix icir. continuă pe B1

VIDEO. Sebastian Ghita sustine intr-o noua inregistrare TV ca Ponta a fost santajat ca s-o numeasca pe Kovesi la DNA

Fostul deputat Sebastian Ghita, cautat fara succes de Politia Romana sub acuzatia de santaj, a aparut din nou la televizor, joi seara, unde a sustinut ca Victor Ponta ar fi fost obligat prin santaj s-o numeasca pe Laura Kovesi, in anul 2014, in fruntea DNA.

Urmarit general pentru a fi arestat, Sebastian Ghita face noi dezvaluiri:Ponta a fost santajat s-o numeasca pe Kovesi la DNA

La doar cateva ore de la momentul in care a fost dat in urmarire nationala pentru a fi arestat, fostul deputat Sebastian Ghita face noi dezvaluri la postul sau de televiziune. El sustine ca Victor Ponta ar fi fost santajat sa o numeasca pe Laura Codruta Kovesi la sefia DNA in 2014. Fostul deputat este cautat din 21 decembrie, dupa ce a disparut fara urma desi se afla sub control judiciar.

Ghita, CAUTAT ACASA de politisti. S-a EMIS MANDAT DE ARESTARE PE NUMELE LUI

Mandatul de arestare preventiva emis pe numele fostului deputat Sebastian Ghita a ajuns, joi dupa-amiaza, la Inspectoratul Judetean de Politie Prahova. Astfel, un echipaj de Politie aa mers la domiciliul din.

Sebastian Ghita, dat in urmarire nationala

Sebastian Ghita a fost dat in urmarire nationala, joi, la scurt timp dupa ce instanta suprema a decis arestarea preventiva in lipsa a fostului deputat. Numele lui Sebastian Ghita si date despre acesta au fost introduse in aplicatia Urmariti a Politiei Romane, la care au acces toate structurile de politie din tara, scrie News. ro.

DNA cere mandat de arestare european si international pentru Sebastian Ghita

DNA Ploiesti a transmis sesizarea I. Prahova - Serviciul de Investigatii Criminale catre Inalta Curte de Casatie si Justitie in vederea emiterii mandatului european de arestare si a cererii de urmarire internationala pentru Sebastian Ghita.

DNA cere instantei supreme sa emita un mandat european de arestare, pe numele deputatului Sebastian Ghita, disparut in urma cu doua saptamani

Procurorii anticoruptie cer, vineri, magistratilor inaltei Curti de Casatie si Justitie, sa emita un mandat european de arestare si o cerere de urmarire internationala pe numele fostului deputat Sebastian Ghita, disparut in urma cu doua saptamani.

DNA cere mandat international de cautare a fostului deputat Sebastian Ghita, disparut la finalul lui 2016

Procurorii anticoruptie solicita emiterea unui mandat european de urmarire internationala pentru fostul deputat Sebastian Ghita, disparut din data de 21 decembrie 2016, imediat ce a ramas fara imunitate parlamentara. Magistratii au dispus arestarea preventiva a omului de afaceri, pentru 30 de zile, printre altele pentru santaj, dare de mita si cumparare de influenta.

Procurorii DNA cer instantei supreme mandat european de arestare si urmarirea internationala a lui Sebastian Ghita

Procurorii DNA Ploiesti cer instantei supreme sa emita un mandat european de arestare a lui Sebastian Ghita si fostul deputat sa fie dat in urmarire internationala, dupa ce Politia Judeteana Prahova a anuntat ca acesta nu a fost gasit in tara.

Kovesi, Bogdan si Coldea, anchetati din oficiu de Parchetul General pentru abuz in serviciu, in urma dezvaluirilor lui Sebastian Ghita

Romulus Varga, la cateva ore dupa ce a fost avizat de Consiliul Superior al Magistraturii pentru functia de procuror sef al Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, a anuntat, prin comunicat de presa, ca s-a declansat urmarirea penala in rem pentru fapta), in urma dezvalurilor facute de Sebastian Ghita la RomaniaTV.

Sebastian Ghita a aparut din nou la televizor si sustine ca Traian Basescu ar cunoaste nedreptati din Justitie: Sa vezi ce spectaculos e Coldea cand trage concluzii

Fostul deputat Sebastian Ghita, disparut de la domiciliu si cautat de politie in toata Romania, sustine, intr-o noua inregistrare video, ca in ultimii zece ani multor persoane li s-au facut nedreptati in justitie.

ştiri de la B1

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )