Libnet.ro
UNICEF

07:30

Urmatorul turneu din circuitul WTA la care va participa Simona Halep. Programul romancei in lunile viitoare

Playtech Playtech,
Urmatorul turneu din circuitul WTA la care va participa Simona Halep. Programul romancei in lunile viitoare

Urmatorul turneu din circuitul WTA la care va participa Simona Halep este US Open, competitie care se va desfasura in perioada 26 august 8 septembrie 2019. Programul romancei va fi destul de incarcat n lunile urmatoare. Si-a anuntat prezenta si la Zhengzhou Open, dar si la Wuhan Open. Simona Halep va avea un program . continuă pe Playtech

Digisport: Gest fara precedent in istoria tenisului! Momentul in care jucatoarele s-au sarutat la fileu, dupa meci

In primul meci din istorie intre doua jucatoare din circuitul WTA care formeaza un cuplu, Alison Van Uytvanck 65 WTA) a invins-o pe Greet Minnen 123 WTA). Cele doua s-au imbratisat la final si chiar s-au sarutat.

Antibiotice, prima companie din sectorul farmaceutic care se alatura ARIR

Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania ARIR) s-a asociat cu Antibiotice BVB:ATB), unul dintre cei mai importanti producatori romani din industria farmaceutica de medicamente generice, companie listata la Bursa de Valori Bucuresti BVB) inca din anul 1997, se arata intr-un comunicat remis redactiei noastre.

Un preot din Marea Britanie care a abuzat doi copii in anii 70 si 80 a fost gasit vinovat si condamnat la 18 ani de inchisoare

Un preot care a abuzat sexual doi elevi ai unui seminar catolic din anii 70 si 80 a primit o pedeapsa de 18 ani de inchisoare. Parintele Michael Higginbottom a abuzat doi elevi ai colegiului St Josephs College, o scoala pentru studenti cu varste cuprinse intre 12 si 18 ani, din Upholland, Lancashire, Marea Britanie. Pe langa abuzurile sexuale, barbatul ii si lovea pe cei doi cu cureaua, scrie The Independent.

Ce e camera rosie din Stranger Things care da batai de cap tinerilor

Stranger Things e plin de mistere, insa una dintre cele mai mari nelamuriri ale celor tineri a fost legata de o camera neobisnuita din serial. Sezonul trei din Stranger Things a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )