Libnet.ro
UNICEF

06:45

Pe urmele epavelor din Marea Neagra

România Liberă România Liberă,
Pe urmele epavelor din Marea Neagra

La Muzeul de Istorie din Constanta sunt expuse obiecte recuperate de pe navele scufundate de-a lungul timpului. continuă pe România Liberă

Serbia se bazeaza pe Rusia, dar vrea sa importe gaze romanesti din Marea Neagra

Premierul sarb Aleksandar Vucic a declarat a discutat cu omologul sau roman, Victor Ponta, despre posibilitatea ca Serbia sa importe gaze naturale din portiunea romaneasca a Marii Negre, scrie Reuters.

FOTO VIDEO Descoperiri in Marea Neagra. Exponate nou identificate in muzeul subacvatic de pe coasta litorala, intre Kaliakra si Capu Midia

Marea Neagra are inca secrete care zac pe fundul apei, iar pe harta vestigiilor marine se adauga constant alte si alte descoperiri. Un proiect derulat de cercetatorii marini de la Constanta le va face accesibile scufundarilor din turismul de aventura, in vizitarea muzeului subacvatic.

Iminent: Rusia se pregateste 'sa ocupe' Marea Neagra

Prin militarizarea Crimeei si echipamentele antiacces pregatite pentru Marea Neagra, Rusia va putea impune o zona de interdictie aeriana, obstructiona traficul maritim si tine NATO la distanta, relateaza Adevarul. ro .

Rusia se pregateste sa ocupe Marea Neagra

Prin militarizarea Crimeei si echipamentele anti-aces pregatite pentru Marea Neagra, Rusia va putea impune o zona de interdictie aeriana, obstructiona traficul maritim si tine NATO la distanta. De Octavian Manea.

O romanca din Marea Britanie este terorizata de cei care i-au vandalizat mormantul fiicei sale

O romanca din Marea Britanie trece prin clipe greu de imaginat. Niste vandali au furat crucea de la mormantul fiicei sale si i-au infipt-o in curtea casei. Apoi i-au scris cu graffiti pe zidul locuintei:.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )