Libnet.ro
UNICEF

05:30

Urzeala tronurilor, noua colectie de vara lansata de Iulia Motoc

Antena3 Antena3,
Urzeala tronurilor, noua colectie de vara lansata de Iulia Motoc

Judecatoarea Iulia Motoc a reusit sa socheze astazi prin vestimentatia purtata in cadrul ceremoniei de depunere a juramantului de catre noii judecatori ai Curtii Constitutionale. Cum era de asteptat,. continuă pe Antena3

De cand mama mea m-a facut, n-am vazut un om imbracat la o ceremonie oficiala asa. Iulia Motoc a SOCAT prin vestimentatia sa

Judecatoarea Iulia Motoc a reusit sa socheze persoanele prezente la ceremonia de depunere a juramantului de investitura a noilor membri ai Curtii Constitutionale, prin vestimentatia sa. Radu Tudor a com.

Sapte candidati, printre care si Iulia Motoc, aspiranti ai postului de judecator al Romaniei la CEDO. Cine este favoritul si ce ii recomanda

Sapte candidaturi au fost inregistrate pentru functia de judecator al Romaniei la CEDO, printre acestea numarandu-se cele depuse de Iulia Motoc, in prezent judecator al Curtii Constitutionale, si Cristina Coteanu, doctor in drept, fost secretar de stat in Ministerul Justitiei MJ). Secretarul General al Consiliului Europei a solicitat Romaniei sa prezinte candidatii pana la data de 26 iulie 2013.

Ministerul Justitiei anunta sapte candidaturi pentru functia de judecator la CEDO: Iulia Motoc, de la CC, printre candidati

Sapte candidaturi au fost depuse pentru functia de judecator la CEDO, printre ele numarandu-se si Iulia Motoc de la CCR, a anuntat, luni, Ministerul Justitiei. Candidatii sunt Cristina Coteanu, Bianca Gutan, .

Judecatoarea Iulia Motoc, printre cei sapte candidati la postul de judecator al Romaniei la CEDO

Judecatoarea Iulia Motoc de la CCR si-a depus candidatura pentru functia de judecator la CEDO. in total, au fost inregistrate sapte dosare. Ceilalti sase candidati sunt Cristina Coteanu, Bianca Gutan, Codrin.

Sapte candidaturi pentru functia de judecator la CEDO. Printre pretendenti se numara Iulia Motoc

Sapte persoane si-au depus candidatura pentru functia de judecator la CEDO, anunta Ministerul Justitiei. Cei sapte pretendenti sint: Iulia Motoc judecator la Curtea Constitutionala), Cristina Coteanu, Bianca Gutan, Codrin Miron, Tudor Pantiru, Florin Streteanu, Paul Vasilescu. Vom reveni cu amanunte.

Sapte candidati, printre care Iulia Motoc, pentru postul de judecator al Romaniei la CEDO.

Sapte candidaturi au fost inregistrate pentru functia de judecator al Romaniei la CEDO, printre acestea se numara cele depuse de Iulia Motoc, in prezent judecator al Curtii Constitutionale, si Cristina Coteanu, doctor in drept, fost secretar de stat in Ministerul Justitiei MJ), informeaza Mediafax. In curs de actualizare Citeste si: Judecator roman la CEDO: cine ar putea intra in cursa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )