Libnet.ro
UNICEF

11:15

Utile: Alimentele care creeaza cel mai des probleme digestive; Speranta pentru pacientii cu Parkinson. Care este tratamentul; Nu-ti mai trece tusea? Ce afectiuni ascunde acest simptom

Hotnews Hotnews,
 Utile: Alimentele care creeaza cel mai des probleme digestive; Speranta pentru pacientii cu Parkinson. Care este tratamentul; Nu-ti mai trece tusea? Ce afectiuni ascunde acest simptom

Ce boli poti face daca bei apa de la robinet. Nu poti trai fara apa, dar trebuie sa fii foarte atent de unde bei, deoarece este un mediu propice. Pregateste-ti pielea pentru sezonul rece. Pentru o piele frumoasa si sanatoasa nu este suficient sa folosesti doar produse de ingrijire corporala. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea despre cel mai recent mesaj al lui Gunter Krichbaum: Toti politicienii de inalt rang au datoria sa se informeze corect inainte de a lansa astfel de afirmatii si sa nu-si bazeze opiniile strict pe afinitati in cadrul familiilor politice eur

Purtatorul de cuvant al PSD, senatoarea Gabriela Firea, a comentat, vineri, mesajul transmis in urma cu doua zile de Gunther Krichbaum, presedintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag, care considera ca CE trebuie sa insiste in vederea unei investigatii privind votul din diaspora la prezidentialele din Romania, apreciind ca au fost incalcate drepturile cetatenilor europeni. gabriela Firea sustine ca Cel mai recent mesaj dat de Presedintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag, Gunther Krichbaum, este in mod evident o opinie fundamentata pe informatii incomplete, distribuite probabil in mod expres in acest fel.

Financial Times, despre victoria lui Klaus Iohannis: Rezultatul alegerilor prezidentiale din Romania s-ar putea dovedi cel mai bun eveniment politic din Europa anul acesta

Victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din Romania ofera speranta unui viitor mai tolerant si ar putea contribui la o pozitie mai coerenta, mai unita a Uniunii Europene in fata Rusiei, comenteaza Financial Times miercuri, potrivit Mediafax. Rezultatul alegerilor prezidentiale din Romania s-ar putea dovedi cel mai bun eveniment politic din Europa anul acesta, fiind incurajator pentru cele trei lucruri pe care le arata despre Europa centrala si de est: politica etnica problematica, lupta continua impotriva coruptiei si competitia intre alianta euro-atlantica si Rusia, scrie publicatia citata.

FOTOGALERIE Volkswagen Golf R Variant a fost prezentat oficial. E cel mai performant break compact din lume

Volkswagen prezinta Golf R Variant, model care devine in acest moment cel mai puternic si mai rapid break compact de pe piata, avand 300 Cai Putere CP) si un timp de accelerare pana la 100 km/h de 5,1 secunde. Masina este expusa in premiera mondiala la Salonul Auto de la Los Angeles 18-30 noiembrie).

People: Chris Hemsworth, cel mai sexy barbat in viata

Este tanar, frumos si bogat. Dar nu a fost suficient pentru Chris Hemsworth, care a fost declarat cel mai sexy barbat de catre revista People.

Cel mai mare panou publicitar din lume va fi inaugurat diseara, in Times Square

Luminile din Times Square vor deveni si mai stralucitoare incepand din aceasta seara. Un ecran urias se va aprinde peste cateva ore, pe fatada hotelului Marriott Marquis, iar acesta va fi cel mai mare si cel mai.

Un copil de cinci ani a trecut testul Microsoft, devenind cel mai tanar specialist in IT din lume

Ayan Qureshi, un copil de cinci ani din Coventry, Marea Britanie, este cel mai tanar specialist certificat Microsoft, dupa ce a trecut examenul organizat de companie, scrie wired. com. Atunci cand a ajuns in sala de.

George Maior: SRI si SIE ar trebui sa coopereze, intr-o tara ca Romania o fuziune ar fi cel mai bun model

Directorul SRI George Maior a declarat, vineri, la Targul Gaudeamus, unde si-a lansat doua carti pe teme legate de intelligence, ca este de parere ca SRI si SIE trebuie sa coopereze mai mult, aratand ca, intr-o tara ca Romania, o unificare, o fuziune ar fi cel mai bun model, relateaza Agerpres.

EIU: Singapore - cel mai bun loc din lume pentru afaceri

Singapore este din nou cel mai bun loc din lume pentru a face afaceri, datorita economiei sale eficiente si deschise, arata un studiu realizat de Economist Intelligence Unit EIU), transmit site-ul hirunews. lk si BBC, conform Agerpres.

Cel mai mare exercitiu cibernetic al NATO din istorie are loc in Estonia. Experti romani participa la eveniment

NATO organizeaza, in Estonia, cel mai mare exercitiu cibernetic din istorie pentru a testa abilitatile de a-si apara retelele de diverse provocari existente in aceste domeniu. La eveniment participa si.

Cyber-specialisti romani au lucrat la scenariul si mediul virtual pentru exercitiul NATO anti-hackeri, cel mai mare din istoria aliantei

Specialisti romani in calculatoare au avut un rol aparte in elaborarea scenariului si a mediului virtual la cel mai mare exercitiu cybernetic din istoria NATO, Cyber Coalition 2014, desfasurat zilele aceastea in Estonia, pentru a testa capacitatea aliantei de a respinge atacurile informatice.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )