Libnet.ro
UNICEF

20:45

Utile: Cele mai periculoase locuri din frigider; Jumatate de milion de cazuri de cancer au o cauza pe care o putem controla; Iata 5 rele pe care le face cafeaua! Poate creste riscul mortii

Hotnews Hotnews,
 Utile: Cele mai periculoase locuri din frigider; Jumatate de milion de cazuri de cancer au o cauza pe care o putem controla; Iata 5 rele pe care le face cafeaua! Poate creste riscul mortii

O gena, implicata in aparitia accidentelor vasculare cerebrale in cazul tinerilor. Cercetatorii francezi au descoperit o gena de susceptibiliate implicata in accidente vasculare cerebrale AVC) la adultii tineri. Afectiunea se afla pe. Bicarbonatul si musetelul, mai eficiente decat antibioticele. Leacuri babesti recomandate de medici. Cele mai multe infectii respiratorii sunt virale si nu trebuie tratate cu antibiotice, pentru ca nu au efect. Mai mult, se. continuă pe Hotnews

Economia Romaniei va depasi cele mai multe tari din Europa emergenta

Economia Romaniei va creste intr-un ritm sustinut in urmatorii doi ani, de peste 3%, depasind cele mai multe tari din Europa emergenta, recuperarea fiind sprijinita de trecerea de la o crestere bazata pe exporturi la un avans generat de cererea.

Regin, unul dintre cele mai periculoase programe de tip malware, creatia Statelor Unite si Marii Britanii

Programul de spionaj Regin, operational din 2008, ar avea legatura cu guvernele Statelor Unite si Marii Britanii, a dezvaluit luni site-ul The Intercept, citat de Mediafax. Grupul informatic american Symantec a.

Perfect Tour respecta traditia cu cele mai mari reduceri din turism: 62 %

Traditional, sarbatoarea reducerilor, Black Friday, este programata in ultima zi de vineri a lunii noiembrie si marcheaza startul sezonului cumparaturilor de iarna. Perfect Tour, Cea mai buna agentie de turism din Romania 2014, respecta traditia si, in data de 28 noiembrie 2014, da startul celor mai mari reduceri de pe piata vacantelor. Astfel, in intervalul 28 30 noiembrie, pasionatii de calatorii isi pot rezerva vacanta dorita profitand de discount-uri incredibile, de pana la 62%.

Top 100 cele mai valoroase companii din Romania in 2014. Petrom se mentine pe primul loc

Ziarul Financiar a lansat, miercuri seara, la Gala ZF, a IX-a editie a anuarului Top 100 cele mai valoroase companii din Romania, realizata in colaborare cu casa de investitii Capital Partners, pe primul loc in top fiind din nou compania Petrom, urmata de Romgaz si Fondul Proprietatea, potrivit Mediafax.

TOP 10: cele mai mortale dezastre care au avut loc in 2014

Statisticile arata ca mii de oameni mor in urma dezastrelor, atat naturale cat si provocate de om, in fiecare an. Desi cele mai grave dintre acestea, de obicei, ajung in mass-media, nu raman in atentia publicului decat pentru o zi sau doua.

Cele mai utile scurtaturi de tastatura pentru YouTube

Cele mai utile scurtaturi de tastatura pentru YouTube va pot ajuta sa vizionati videoclipuri mai usor si mai rapid. Cele mai utile scurtaturi de tastatura pentru YouTube pot fi de ajutor oricui vrea sa foloseasca mai eficient YouTube. Personal, de cand am descoperit pentru prima oara calculatorul in urma cu aproximativ 20 de ani, am avut o fascinatie pentru combinatiile de taste si comenzile de MS DOS. Mi se pareau cea mai clara dovada de maiestrie in domeniul IT. Desi [].

Victimele celui mai cumplit accident minier din ultima jumatate de secol vor fi comemorate in Petrosani

Valea Jiului comemoreaza victimele unuia dintre cele mai cumplite accidente petrecute in istoria mineritului. Se implinesc 34 de ani de la exploziiile din fosta intreprindere Miniera Livezeni, in urma carora au murit 53 de oameni.

Black Friday 2014 si ziua nationala aduc sute de oferte. Care sunt cele mai bune de care poti profita acum

Black Friday 2014 a ajuns sa fie combinata cu ziua nationala in aceasta vineri. Exista cateva oferte de care sa profiti, noi ti le prezentam pe cele mai bune.

Cele mai bune filme de la Festivalul Comedy Cluj ajung la Bucuresti

Cele mai bune productii prezentate in cadrul celei de-a VI-a editii a Festivalului International de Film Comedy Cluj ajung saptamana viitoare la Bucuresti. Selectia Comedy Cluj propune publicului din.

Cele mai importante procese deschise impotriva Consiliului Concurentei, solutionate anul viitor

Cele mai importante procese pe care Consiliul Concurentei le are in momentul de fata pe rolul instantelor, respectiv contestatiile amenzilor date companiilor petroliere si companiilor de telefonie mobila, vor fi solutionate anul viitor, a declarat, ieri, intr-o conferinta, presedintele institutiei, Bogdan Chiritoiu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )