Libnet.ro
UNICEF

11:00

Utile: Ghidul DSV pentru cei care-si cumpara carnea de porc direct de la fermier. De ce trebuie verificata; Cele mai grave greseli de alimentatie care iti distrug pielea; Laptele crud este periculos pentru consum

Hotnews Hotnews,
 Utile: Ghidul DSV pentru cei care-si cumpara carnea de porc direct de la fermier. De ce trebuie verificata; Cele mai grave greseli de alimentatie care iti distrug pielea; Laptele crud este periculos pentru consum

Parfumul, unul dintre cele mai daunatoare cadouri de Craciun. In incercarea noastra de a oferi cadourile cele mai bune, poate chiar cele mai pretioase celor dragi, putem face, uneori, mai mult rau decat bine, avertizeaza specialistii. Daca mancam ca ursii, ne mentinem silueta? Poate, dar cu conditia sa avem si un metabolism de urs. In speranta de a gasi o solutie la problema epidemiei de obezitate cu care se confrunta omenirea, cercetatorii studiaza ursii grizzly. continuă pe Hotnews

Deputatii au adoptat Legea privind grupa I de munca, pentru cei care au lucrat in conditii grele

Camera Deputatilor a adoptat, marti, un proiect de lege care modifica legea privind sistemul unitar de pensii publice si introduce recunoasterea grupei I de munca. Mai exact, cei care au lucrat in conditii grele, se incadreaza in grupa I de munca si au stagiu complet de cotizare, se pot pensiona mai devreme. Camera Deputatilor este forul decizional, legea merge la promulagare.

Deputatii au adoptat Legea privind grupa I de munca, pentru cei care au lucrat in conditii grele

Camera Deputatilor a adoptat, marti, legea privind grupa I de munca, ce prevede majorarea pensiilor celor care se incadreaza in aceasta categorie, dar si pensionarea inaintea varstei stabilite prin lege, in.

A fost adoptata legea privind grupa de munca pentru cei care au lucrat in conditii grele

Camera Deputatilor a adoptat, azi, pe articole, propunerea legislativa potrivit careia persoanele care au lucrat in conditii grele se incadreaza in grupa I de munca si se pot pensiona mai devreme, arata sursele de presa.

Imagini-simbol de la inceputul revolutiei din 1989, prezentate la Sinteza Zilei. Gandurile noastre merg pentru cei care s-au jertfit

Mihai Gadea a prezentat, in debutul editiei de marti seara a emisiunii Sinteza Zilei, o serie de imagini-simbol din Timisoara, imagini realizate in urma cu 24 de ani, la revolutia din 1989. Gandurile noast.

Sarbatorile de iarna vor fi fara zapada, chiar si pentru cei din zonele montane

Sarbatorile de iarna vor fi fara zapada, chiar si pentru cei din zonele de la munte, anunta Administratia Nationala a Meteorologiei. Depunerea unui strat de zapada este putin probabila spre perioada.

Amenzi cuprinse intre 1.000 si 5.000 de lei pentru soferii care iau autostopisti, potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta al Ministerului Transporturilor

Un nou proiect de ordonanta de urgenta publicat de Ministerul Transporturilor si pus in dezbatere publica propune amenzi intre 1. 000 si 5. 000 de lei pentru soferii care transporta autostopisti. Potrivit.

Amenzi de pana la 5.000 de lei pentru soferii care iau autostopisti.

Lovitura dura pentru soferii care transporta persoane la ocazie. Daca nu au autorizatie, risca amenzi de 1. 000 lei, potrivit unui proiect de OUG initiat de Ministerul Transporturilor, care argumenteaza ca aceste practici ilicite afecteaza activitatea firmelor autorizate, bugetul de stat si siguranta circulatiei. Proiectul de OUG vizeaza completarea Legii 38/2003, care reglementeaza autorizarea, organizarea, atribuirea gestiunii si controlul efectuarii serviciilor de transport in .

VIDEO Ce spun oamenii despre propunerea de amendare a soferilor care iau autostopisti: Este o prostie si nu au cum sa verifice cine urca la Ia-ma, nene / Un proiect bun care ne apara de cei care fac piraterie cu microbuze 8+1

Cum pot autoritatile sa verifice daca un sofer a luat pe cineva la ocazie? Pasagerul pe care il iau la 'Ia-ma, nene' poate sa spuna: nu i-am dat bani, sustine unul dintre oamenii pe care HotNews. ro i-a intrebat ce parere au despre proiectul pus in dezbatere de Ministerul Transporturilor. Propunerea introduce amenzi de pana la 5. 000 de lei pentru soferii care transporta autostopisti si primesc bani de la acestia. La autostop statea in aceasta dimineata si o femeie, pe un frig de-i dadeau lacrimile. Daca ii amendeaza, va dati seama ca saracii nu mai opresc, sustine aceasta. Pe de alta parte, un sofer de microbuz a declarat pentru HotNews. ro ca e un proiect bun pentru ca apara transportatorii de cei care fac piraterie cu microbuze 8+1. Vezi in materialul VIDEO din articol care este parerea autostopistilor si a soferilor cu privire la proiectul Guvernului.

Autoritatile propun amenzi drastice pentru soferii care transporta autostopisti pe bani

Daca obisnuiti sa luati in masina oameni care fac autostopul si le luati bani pentru asta, puteti fi buni de plata. Oficialii din Ministerul Transporturilor au propus un proiect de lege care prevede amenzi.

Adio, nene! Autoritatile propun amenzi drastice pentru soferii care transporta autostopisti pe bani

Daca obisnuiti sa luati in masina oameni care fac autostopul si le luati bani pentru asta, puteti fi buni de plata. Oficialii din Ministerul Transporturilor au propus un proiect de lege care prevede amenzi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )