Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vacanta de groaza pentru o familie din Alba Iulia. Trebuia sa ajunga in Grecia, dar a ajuns la spital - I se poate intampla oricui

Antena3 Antena3,
Vacanta de groaza pentru o familie din Alba Iulia. Trebuia sa ajunga in Grecia, dar a ajuns la spital - I se poate intampla oricui

Vacanta de cosmar pentru o familie din Alba Iulia. Oamenii urmau sa plece in concediu in Grecia si inainte de drum s-au testat pentru coronavirus. Rezultatul a fost unul neasteptat si care le-a schimbat planurile de vacanta. continuă pe Antena3

in loc de vacanta in Grecia, la spital pentru tratament anti-COVID. Patania unei familii din Alba Iulia

O familie din Alba Iulia care trebuia sa plece in concediu in Grecia a ajuns la spital dupa ce o persoana a fost testata pozitiv cu noul coronavirus.

Proiect de aproape 1 milion de euro pentru amenajarea unei piste de biciclete si a unei parcari in Alba Iulia

Primaria Alba Iulia a demarat licitatia publica destinata contractarii lucrarilor privind amenajarea unei piste de biciclete si a unei parcari in cadrul unui priect de aproape 1 milion de euro.

O firma abonata la contracte cu Primaria Alba Iulia a obtinut o noua lucrare in valoare de 1,2 milioane de euro

O firma abonata la contracte pe bani publici finantate de Primaria Alba Iulia a castigat un nou contract in valoare de aproape 1,2 milioane de euro.

Povestea unei descoperiri arheologice extraordinare. Arheolog: A fost cea mai frumoasa zi a mea

O statueta reprezentandu-l pe Liber Pater, insotit de Pan si de o pantera, este una dintre vedetele colectiilor Muzeului National al Unirii din Alba Iulia.

Radu Banciu: 10 August, subiect prea dificil pentru justitia din Romania Eu sper ca alegerile sa nu mai aiba loc anul acesta (VIDEO)

Radu Banciu a sustinut, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca subiectul 10 August este prea dificil pentru justitia din Romania. A precizat asta in contextul in care DIICOT a clasat o.

Primaria Capitalei, noi reguli pentru terasele din Centrul Istoric, in contextul pandemiei COVID 19: separatoare de sticla intre vecini, televizoarele permise pe terasa la meciurile importante

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat noi reguli pentru terasele din Centrul Istoric, in contextul pandemiei COVID 19: intre terasele vecine trebuie montate separatoare de sticla sau jardiniere inalte, perimetrul terasei va fi trasat de municipalitate, astfel incat sa se respecte un culoar de trecere de 4 m pe mijlocul strazii, iar televizorul va fi permis la marile evenimente cultural - sportive. in regulamentul din 2016 se cerea respectarea culoarului de 4 m, dar majoritatea comerciantilor nu respectau regula, iar folosirea televizorului pe terasa era interzisa.

Amenzi mai mari pentru soferii din Romania. Cati bani platesti pentru depasirea vitezei legale

Teribilismul si goana cu viteze mari pe sosele se intampla peste tot in lume, inclusiv in Romania, dar asta impica si ruscul unor adevarate tragedii dar si plata unor amenzi substantiale. Amenzi mai mari pentru soferii din Romania, conform noul Cod Rutier Anul 2019 are o statistica neagra cand vine vorba de accidentele rutiere provocate .

VIDEO Ultimele obstacole care blocau santierele de pe autostrada A10 au fost inlaturate. Constructorii pot finaliza punctele critice de la Alba Iulia si Teius

Constructorii celor doua loturi din autostrada A10, in lungime de aproximativ 41 de kilometri, intre Sebes si Aiud, au cale libera sa finalizeze investitia dupa ce ultimele obstacole externe au fost depasite.

Cum au vrut sa scape doi frati de politie: au agresat un cioban, dupa care l-au legat de un copac pentru a nu putea suna la 112

Doi tineri din Alba au fost trimisi in judecata dupa ce l-au agresat pe un barbat si l-au legat de un arbore pentru a nu putea sesiza evenimentul.

Sapte noi cazuri de coronavirus din Alba. Localitatile de unde provin persoanele testate pozitiv

Sapte cazuri noi de coronavirus, din trei localitati, au fost testate pozitiv in Alba, in ultimele 24 de ore, potrivit Directiei de Sanatate Alba.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )