Libnet.ro
UNICEF

06:45

Vacaroiu, un om care a distrus tara. Eugen Teodorovici, atac extrem de dur la presedintele Curtii de Conturi

B1 B1,
Vacaroiu, un om care a distrus tara. Eugen Teodorovici, atac extrem de dur la presedintele Curtii de Conturi

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a lansat luni un atac extrem de dur la adresa lui Nicolae Vacaroiu, fost premier si presedinte al Camerei Deputatilor, aflat acum la finalul mandatului de presedinte al Curtii de Co. continuă pe B1

Teodorovici, despre Nicolae Vacaroiu: Este un om care a distrus tara din orice functie pe care a ocupat-o

Senatorul PSD Eugen Teorodovici, fost ministru al Finantelor in guvernul condus de Victor Ponta, l-a atacat dur, intr-un interviu acordat News. ro, pe presedintele Curtii de Conturi, Nicolae Vacaroiu, afirmand ca acesta este unul dintre personajele negative ale Romaniei, care a distrus tara din orice functie pe care a ocupat-o, de premier sau sef al Curtii de Conturi.

Eugen Teodorovici loveste in Dragnea prin Teldrum: Oricine doreste sa intre la o licitatie publica este obligat sa arate ce tip de actionariat are

Firmele cu actionariat in paradisuri fiscale sau actiuni la purtator nu mai trebuie sa fie admise in viitor la licitatiile publice, a declarat intr-un interviu acordat News. ro presedintele Comisiei pentru buget, finante, activitate bancara si piata de capital din Senat, Eugen Teodorovici. Rise Project a scris ca Teldrum, societate cu actiuni la purtator, care ar fi controlata de Dragnea, este abonata la contracte din bani publici.

Eugen Teodorovici: Structura Parlamentului ar trebui regandita, este supradimensionata, cu 3.500 de angajati

Parlamentul Romaniei are prea multi angajati, iar structura institutiei mamut ar trebui regandita, a declarat presedintele Comisiei pentru buget, finante, activitate bancara si piata de capital din Senat, Eugen Teodorovici.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )