Libnet.ro
UNICEF

06:00

Un valcean, care a plecat de acasa, desi era izolat la domiciliu, a fost batut de un vecin

Hotnews Hotnews,
 Un valcean, care a plecat de acasa, desi era izolat la domiciliu, a fost batut de un vecin

Un barbat din comuna valceana Lalosu, care a plecat de acasa, desi era in izolare, a fost batut de un vecin care l-a vazut pe strada. Valceanul plecase la primarie sa ia o adeverinta, potrivit Mediafax. Peste 40 de persoane din Dolj, in carantina. Oamenii refuza sa stea in centrele de izolareScandal la un centru de carantina din Craiova Si la Iasi oameni intorsi din Lombardia refuza sa stea acasa; vor interveni jandarmii . continuă pe Hotnews

Coronavirus: Ce pot face elevii care stau acasa pentru ca sunt inchise scolile Recomandari de la UNICEF

UNICEF si Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), impreuna cu Federatia Internationala a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie FICR), au emis noi recomandari ce urmaresc protejarea copiilor impotriva transmiterii coronavirusului. Recomandarile se refera la situatia in care scolile se inchid si includ indrumari pentru atenuarea posibilului impact negativ al acestui demers asupra educatiei si sanatatii copiilor.

Vedete care nu conduc desi au in garaj masini de sute de mii de dolari

Fie ca vorbim despre Cardi B, Christina Aguilera, Mariah Carey sau Jennifer Lopez, iata cateva dintre vedetele care nu conduc, desi au in garaj masini de sute de mii de dolari! .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )