Libnet.ro
UNICEF

05:00

Valentina Pelinel a anuntat informatia asteptata de toti! Unde va naste blondina?

Antena3 Antena3,
Valentina Pelinel a anuntat informatia asteptata de toti! Unde va naste blondina?

Valentina Pelinel s-a intors din vacanta cu idei noi. Cea mai importanta este o veste bomba in showbiz. Vedeta va rasturna lumea cu susul in jos prin declaratia sa despre bebelusul pe care il va aduce pe. continuă pe Antena3

Valentina Pelinel, lectie de viata: Asta incerc sa fiu...

Modelul Valentina Pelinel a dat un interviu pentru Elli. ro, unde a vorbit despre cea mai frumoasa perioada din viata ei. Frumusetea este relativa, nu si trecatoare, in opinia mea, cum spun multe persoane .

Valentina Pelinel, in culmea fericirii. Cine i-a oferit flori blondei

Valentina Pelinel a fost impresionanta de gestul facut de un admirator. Ea a avut parte de o surpriza extrem de placuta, dupa ce un baietel a recunoscut-o pe strada si i-a oferit un ghiocel. Valentina.

Valentina Pelinel s-a intors in Romania. Iata cum a fost pozata!

Valentina Pelinel s-a intors in Romania dupa o perioada petrecuta in New York. Viitoarea mamica a fost fotografiata pe strada, purtand haine simple, comode si etalandu-si sarcina ajunsa deja in luna a saptea.

Valentina Pelinel, in sala de fitness. Incredibil cat a crescut burtica - FOTO

Valentina Pelinel si-a propus sa se mentina in forma si pe timpul sarcinii. Si nici nu-si face probleme prea mari din acest punct de vedere cat timp o are alaturi de ea ca antrenoare pe prietena si confidenta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )