Libnet.ro
UNICEF

00:07

Valer Marian: Ambasadorul George Maior are de limpezit mai multe pete din biografia sa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Valer Marian: Ambasadorul George Maior are de limpezit mai multe pete din biografia sa

Senatorul Valer Marian solicita Comisiei de politica externa a Senatului, intr-o declaratie politica remisa azi redactiei, sa-i solicite aspirantului George Maior sa clarifice unele aspecte nebuloase din biografia sa. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Fostul director SRI, George Maior, la Dupa 20 de ani: de ce s-a intalnit cu Elena Udrea si ce raspunde la acuzatiile ei

George Maior, fost director al SRI, propus acum ca reprezentant diplomatic al tarii noastre in Statele Unite ale Americii, a fost invitatul lui Cristian Leonte la emisiunea Dupa 20 de ani din 10 mai.

George Maior: Activitatile de informatii ale Rusiei pe teritoriul altor state s-au intensificat, sa nu uitam de scutul antiracheta/ Nu SRI a facut fotografiile in care apar Udrea, Topoliceanu si Bica la Paris. Am avut o discutie cu Elena Udrea, am clarif

George Maior, fost director al SRI si recent numit noul ambasador al Romaniei la Washington, a dclarat, in emisiunea Dupa 20 de ani de la Pro Tv, ca estimarile noastre sunt ca in 2019 vom putea obtine independenta energetica, adaugand ca atragerea de investitori americani va fi o prioritate a mandatului sau de ambasador. George Maior a vorbit si despre o intensificare a actiunilor spionilor rusi in Romania si in alte tari, atragand atentia ca in tara noastra, acestia sunt interesati sa culeaga informatii privind orientarea politica si strategica a tarii, sa nu uitam si scutul anti-racheta - e o foarte mare preocupare a Rusiei fata de aceasta dezvoltare - cu intentia chiar de a genera anumite influente privind politica Rusiei in aceste state. Intrebat de unde pot obtine spionii rusi aceste informatii, George Maior a raspuns ca Le pot obtine de la diversi oameni, asta e activitatea clasica. Oameni din politica, din institutii etc.

Radu Tudor: Sunt curios daca George Maior a avut aceeasi preocupare si fata de ceilalti candidati

Fostul director al SRI George Maior a dat detalii despre intalnirea pe care a avut-o cu Elena Udrea dupa aparitia pozelor de la Paris. Discutia a avut loc chiar la sediul SRI, dupa cum a recunoscut Maior. Am a.

George Maior, intalnire cu Elena Udrea dupa publicarea pozelor de la Paris

Fostul director al SRI George Maior a dat detalii despre intalnirea pe care a avut-o cu Elena Udrea dupa aparitia pozelor de la Paris. Discutia a avut loc chiar la sediul SRI, dupa cum a recunoscut Maior. Am.

George Maior: Am avut o discutie la sediul SRI cu Elena Udrea despre fotografiile din Paris

Fostul sef al SRI, George Maior, a declarat pentru Pro Tv ca a avertizat-o pe Elena Udrea in legatura fotografiile de la Paris in care apare impreuna cu fosta sefa DIICOT, Alina Bica.

George Maior, despre legea Big Brother: Stocarea datelor privind convorbirile personale si corespondenta electronica este importanta

Fostul sef al SRI, George Maior, sustine ca Legea Big Brother, care reglementeaza stocarea datelor despre convorbirile telefonice, este necesara pentru a putea urmari istoric si la nivel de analiza, in cazul unei.

George Maior: Actiunile spionilor rusi s-au intensificat in Romania si in alte state

Fostul director al Serviciului Roman de Informatii George Maior a afirmat, intr-un interviu, ca in ultima vreme actiunile spionilor rusi s-au intensificat atat in Romania, cat si in alte state.

George Maior, despre fotografiile de la Paris: Am avut o discutie cu Elena Udrea si aceste lucruri au fost clarificate

Fostul sef al SRI, George Maior, a declarat in cadrul unei emisiuni televizate ca Elena Udrea a fost avertizata despre fotografiile de la Paris in care aceasta apare impreuna cu fost procuror-sef al DIICOT, Alina.

George Maior, despre fotografiile cu Udrea si Bica la Paris: Am avut o discutie inainte cu Elena Udrea, am avertizat-o

Propus ambasador de Guvern si agreat de presedintele Klaus Iohannis pentru a fi noul ambasador al Romaniei in SUA, George Maior a vorbit astazi, la emisiunea Dupa 20 de ani, despre noua functie pe care o va ocupa, despre colaborarea dintre SRI si DNA, dar si despre controversatele fotografii in care apar Elena Udrea si Alina Bica la Paris.

George Maior, despre fotografiile in care Udrea si Bica apareau la Paris: Am avut o discutie inainte cu Elena Udrea, am avertizat-o

Propus ambasador de Guvern si agreat de presedintele Klaus Iohannis pentru a fi noul ambasador al Romaniei in SUA, George Maior a vorbit astazi, la emisiunea Dupa 20 de ani, despre noua functie pe care o va ocupa, dar si despre colaborarea dintre SRI si DNA.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )