Libnet.ro
UNICEF

16:01

Valeriu Gheorghita califica management defectuos decizia directorului centrului din Gaesti de a primi pe oricine vrea sa se vaccineze, pentru a nu irosi dozele care zaceau nefolosite

B1 B1,
Valeriu Gheorghita califica management defectuos decizia directorului centrului din Gaesti de a primi pe oricine vrea sa se vaccineze, pentru a nu irosi dozele care zaceau nefolosite

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare impotriva COVID-19, a comentat situatia de la Gaesti, undedirectorul centrului de vaccinare a decis sa primeasca pe oricine doreste sa. continuă pe B1

Seful campaniei de vaccinare, despre situatia de la Gaesti: Important este ca acele persoane au fost vaccinate. Faptul ca nu s-au respectat procedurile reprezinta un management defectuos

Am luat si noi la cunostinta de situatia de la spitalul din Gaesti si pot sa va spun urmatoarele lucruri: faptul ca au fost vaccinate astazi persoane care nu apartin etapei 1 nu este o tragedie. Pana la urma important este ca au fost vaccinate. Faptul ca nu s-au respectat procedurile si anume beneficiarii vaccinurilor sa fie cei din etapa 1, asa cum prevede strategia, pentru ca nu intamplator aceasta etapizare a fost facuta tocmai pentru a echilibra disponibilitatea reala a vaccinurilor cu persoanele care au cea mai mare nevoie sa fie vaccinate in aceasta perioada, acest aspect urmeaza sa fie verificat. Din acest punct de vedere vorbim local de un management defectuos, a spus marti presedintele Comitetului National de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva SARS-CoV-2 CNCAV), Valeriu Gheorghita, intr-o conferinta de presa.

Valeriu Gheorghita: A doua etapa a campaniei de vaccinare - 4 milioane de persoane cu varsta peste 60 de ani si bolnavi cronici - va incepe dupa 15 ianuarie

A doua etapa a campaniei de vaccinare - ce vizeaza aproximativ 4 milioane de persoane cu varsta de peste 60 de ani si bolnavi cronici - ar urma sa inceapa dupa data de 15 ianuarie, a anuntat marti medicul militar Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, intr-o conferinta de presa. Pentru inceperea celei de-a treia etape, medicul Valeriu Gheorghita vede inceputul lunii aprilie ca termen realist.

VALERIU GHEORGHITA: Campania de vaccinare a inceput in conditii normale, nu s-au inregistrat evenimente deosebite

Campania de vaccinare anti-COVID-19 a inceput in conditii normale, nu s-au inregistrat evenimente deosebite si au fost respectate procedurile, a declarat, astazi, la Spitalul Militar Central, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, dr. Valeriu Gheorghita.

VALERIU GHEORGHITA S-A VACCINAT IMPOTRIVA COVID: E timpul sa reducem consecintele negative ale acestei pandemii

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, a facut in aceasta dimineata prima doza a vaccinului COVID, in centrul de vaccinare amenajat in policlinica Spitalului Militar Central din Bucuresti, relateaza Digi24.

VALERIU GHEORGHITA: Intentionez ca dupa jumatatea lunii ianuarie sa incepem vaccinarea pentru etapa a 2-a

Medicul militar Valeriu Gheorghita, coordonatul campaniei nationale de vaccinare impotriva Covid 19 a declarat, ieri, ca intentioneaza ca etapa a II-a a vaccinarii sa inceapa la mijlocul lunii ianuarie, cu persoanele cele mai vulnerabile.

VALERIU GHEORGHITA: Deschiderea scolilor nu este conditionata de vaccinare

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul Valeriu Gheorghita, afirma ca redeschiderea scolilor pentru cursuri fata in fata nu este conditionata de vaccinarea profesorilor. El spune ca personalul din invatamant este prioritizat, avand in vedere ca deserveste o activitate esentiala.

VALERIU GHEORGHITA: Peste 90.000 de persoane programate la vaccinare pentru luna ianuarie, dar programarile continua

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul Valeriu Gheorghita, a afirmat, duminica seara, ca pentru luna ianuarie sunt facute deja peste 90. 000 de programari pentru vaccinare, dar acestea continua. Pentru toata luna ianuarie, inclusiv transa din decembrie, vorbim de circa 750. 000 de doze, deci practic acest numar de doze este suficient pentru a acoperi prima etapa, a spus el.

Ce se intampla cu vaccinarea in Romania, pe 4 ianuarie. Valeriu Gheorghita a facut anuntul zilei

Cum toata lumea isi indreapta acum atentia spre imunizarea pentru coronavirus, coordonatorul campaniei a explicat ce se intampla cu vaccinarea in Romania, pe 4 ianuarie. Valeriu Gheorghita a facut anuntul zilei. Cate persoane vor vaccinate pe zi in Romania, imunizarea pentru COVID-19 a cadrelor medicale din linina intai cu lupta impotriva coronavirusului a inceput pe .

Etapa a treia a campaniei de vaccinare este estimata sa inceapa in aprilie, a dezvaluit Valeriu Gheorghita

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare, a declarat marti ca etapa a treia a campaniei de vaccinare, care cuprinde populatia generala adulta care nu lucreaza in sistemul medical sau in domenii.

Vaccinul anti-COVID-19, distribuit in cutii de pizza la spitalul din Slobozia Valeriu Gheorghita: Cred ca acest lucru nu are legatura cu siguranta in care este transportat

Vaccinul impotriva COVID-19 a ajuns astazi la Spitalul Judetean de Urgenta din Slobozia ambalat in cutii de pizza, scrie publicatia locala independentonline. ro, care a publicat si fotografii cu cutiile in care era ambalat vaccinul, pe care se poate vedea ca scrie pizza. intrebat de jurnalisti, medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, a declarat ca Nu stiu despre aceasta situatie, adaugand ca Cred ca acest lucru nu are legatura cu siguranta in care sunt transportate, este doar o modalitate in care sunt separate acele doze din pachetul initial, din modalitatea de ambalare initiala. Important este sa se respecte lantul de frig pentru ca ele nu sunt transportate efectiv in cutii de carton, ci sunt in cutii frigorifice cu data-loggere care monitorizeaza in permanenta temperatura.

ştiri de la B1

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )