Libnet.ro
UNICEF

21:15

Dr. Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID: Primul vaccin, posibil la sfarsitul lunii decembrie!

Antena3 Antena3,
Dr. Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID: Primul vaccin, posibil la sfarsitul lunii decembrie!

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID la nivel national, a vorbit despre cum se va desfasura campania efectiva de vaccinare. Primul cetatean roman ar putea fi vaccinat la sfarsitul lunii decembrie sau inceputul lunii ianuarie a anului viitor. continuă pe Antena3

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-SARS-CoV-2: Cu siguranta sub 18 ani nu vom vorbi despre vaccinare, cel putin in perioada urmatoare

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare privind combaterea infectiei cu SARS-CoV-2, medicul Valeriu Gheorghita, afirma ca tinerii cu varste sub 18 ani si persoanele cu boli cronice grave si in stadii terminale nu vor fi imunizati, intrucat nu exista studii certe cu privire la aceste categorii de varsta efectuate de companiile care dezvolta un vaccin care sa combata infectia provocata de noul coronavirus.

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID: in cel mai fericit caz, putem avea primele doze de vaccin spre sfarsitul lunii decembrie. Avem toata capacitatea de stocare

Medicul Valeriu Gheorghita, desemnat sa coordoneze campania nationala de vaccinare impotriva noului coronavirus, spune ca, in cel mai optimist scenariu, primele doze de vaccin ar putea ajunge in Romania in a.

COORDONATORUL CAMPANIEI DE VACCINARE ANTI-COVID DIN ROMANIA: Vaccinul va fi gratuit si nu va fi conditionat sau obligatoriu

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti COVID din Romania, medicul militar Valeriu Gheorghita, a declarat sambata la Digi24 ca strategia de vaccinare a Romaniei este finalizata. Autoritatile asteapta aprobarea vaccinului de catre autoritatile internationale si distribuirea acestuia pentru a putea incepe imunizarea.

Coordonatorul campaniei de vaccinare in Romania, dr. Valeriu Gheorghita: Va fi gratuita si voluntara

Strategia campaniei de vaccinare anti-COVID 19 va fi facuta publica saptamana viitoare, documentul fiind in acord cu recomandarile internationale, a anuntat, sambata, dr. Valeriu Gheorghita, coordonaatorul campaniei de vaccinare.

Valeriu Gheorghita: E posibil sa avem simultan doua sau trei vaccinuri COVID disponibile. Scepticismul unora este firesc

Un vaccin aprobat la nivelul Uniunii Europene ar putea fi disponibil in ultimele zile ale anului 2020 sau in primele zile ale lui 2021, crede dr. Valeriu Gheorghita, presedintele Campaniei Nationale de Vaccinare.

Medicul Valeriu Gheorghita: Au inceput pregatirile pentru campania de vaccinare anti-COVID-19 Unde vor fi depozitate dozele, cum se va realiza transportul si cine are prioritate (VIDEO)

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, medicul Valeriu Gheorghita, a declarat vineri seara, pentru B1 TV, ca e posibil ca primele doze de vaccin sa nu ajunga in Romania luna viitoare,.

INTERVIU Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID in Romania: Vaccinarea va fi gratuita. Armata si structuri din MAI vor fi implicate in distribuirea si transportul vaccinului Cand ar putea incepe vaccinarea populatiei

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID in Romania, medicul militar Valeriu Gheorghita, afirma, intr-un interviu pentru HotNews. ro, ca scenariul cel mai optimist este ca primele doze de vaccin sa ajunga in Romania la sfarsitul lunii decembrie, iar in cel mai pesimist scenariu, in primul trimestru din 2021. Populatia se va putea vaccina dupa aproximativ 2-3 luni de la debutul campaniei de vaccinare in tara noastra, iar vaccinarea va fi gratuita si voluntara. in distribuirea si transportul vaccinului vor fi implicate Armata si structuri din Ministerul de Interne.

Sali de sport sau sali de conferinte vor fi transformate in centre de vaccinare anti-COVID. Coordonatorul campaniei de vaccinare in Romania: Un spatiu potrivit pentru centru de vaccinare este Romexpo

Sali de sport sau sali de conferinte vor fi transformate in centre pentru vaccinarea populatiei impotriva COVID-19, spune, intr-un interviu pentru HotNews. ro, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID in Romania, medicul militar Valeriu Gheorghita. Un astfel de centru ar putea fi Romexpo, iar pe langa aceste puncte fixe de vaccinare vor exista si echipe mobile care, de exemplu, vor merge sa vaccineze angajatii din institutii din domeniul energetic.

Vor fi 6 centre regionale in spitale militare pentru depozitarea vaccinului anti-COVID in Romania Medici scolari si studenti, in echipele care vor vaccina populatia - coordonatorul campaniei de vaccinare

Pe langa Institutul Cantacuzino, care va fi centru principal de depozitare a vaccinului anti-COVID-19, vor fi organizate si 6 centre regionale in spitale militare, care au capacitatea de a pastra vaccinul la o temperatura de minus 80 de grade, a afirmat duminica seara coordonatorul campaniei de vaccinare in Romania, medicul militar Valeriu Gheorghita. El a mai spus ca din echipale care vor fi implicate in vaccinarea populatiei vor face parte cadre medicale militare, medici si asistenti scolari, precum si studenti la Medicina.

Cand va incepe campania de vaccinare anti-COVID. Declaratia lui Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei

Achizitia vaccinului anti-COVID este coordonata de Comisia Europeana la nivelul intregului bloc comunitar, sustine Ludovic Orban. Premierul a precizat ca achizita se va face in mai multe etape, fiind deja contractate doua sute de milioane de doze si alte 100 de milioane doze sunt rezervate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3146 seconds )