Libnet.ro
UNICEF

10:16

Valeriu Gheorghita: Din peste 2.060 de persoane vaccinate s-a inregistrat o singura reactie adversa alergica minora. Evolutia e foarte buna acum Modulul de programare se deschide sincronizat cu disponibilitatea vaccinurilor

B1 B1,
Valeriu Gheorghita: Din peste 2.060 de persoane vaccinate s-a inregistrat o singura reactie adversa alergica minora. Evolutia e foarte buna acum Modulul de programare se deschide sincronizat cu disponibilitatea vaccinurilor

Valeriu Gheorghita a precizat ca din peste 2. 060 de persoane vaccinate impotriva COVID-19 s-a inregistrat o singura reactie adversa minora, de tip alergic, care nu a necesitat tratament medical deosebit, iar. continuă pe B1

Valeriu Gheorghita: Cele peste 140.000 de doze de marti reprezinta ultima transa din acest an. Urmatoarea ar trebui sa vina in prima saptamana din ianuarie

Romania primeste marti 140. 400 de doze din vaccinul anti-COVID-19 produs de Pfizer si BioNTech, iar Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, a precizat ca transportul de astazi.

La Cluj, din 165 de persoane vaccinate anti-covid, o singura asistenta a suferit o reactie alergica usoara

Prefectura Cluj anunta ca 165 de persoane s-au vaccinat pana in prezent, iar o asistenta medicala care se stia cu alergii, fara a avea contraindicatie la vaccinare, a suferit o man.

LA CLUJ Din 165 de persoane vaccinate anti-covid, o singura asistenta a suferit o reactie alergica

Prefectura Cluj anunta ca 165 de persoane s-au vaccinat pana in prezent, iar o asistenta medicala care se stia cu alergii, fara a avea contraindicatie la vaccinare, a suferit o man.

Valeriu Gheorghita: Am distribuit peste 1 milion de afise in toata tara, cu mesaje simple vaccinarea e gratuita, voluntara si autorizata la nivel european Cu totii avem un rol in a promova un mesaj corect si validat stiintific (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare impotriva COVID-19, a declaratca fiecare om are un rol in a promova un mesaj corect si validat stiintific din surse sigure. Ma bazez,.

Medicul Valeriu Gheorghita, precizari despre vaccin: durata imunizarii, valabilitatea serului, efecte, beneficii, monitorizarea celor vaccinati

Medicul Valeriu Gheorghita a declarat sambata, la sosirea primelor 10. 000 de doze de vaccin la Institutul Cantacuzino din Capitala ca raspunsul imun dupa vaccinul anti-COVID va fi de o durata mai mare decat dupa boala naturala, reactiile adverse sunt de intensitate usoara, medie si persoanele vaccinate vor fi monitorizate.

Prima persoana va fi vaccinata duminica, la Institutul Matei Bals. Valeriu Gheorghita: Ma intereseaza si a mia persoana care urmeaza sa se vaccineze

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID, medicul Valeriu Gheorghita, a declarat sambata, la sosirea primelor 10. 000 de doze de vaccin la Instititul Cantacuzino, ca prima persoana va fi vaccinata duminica, dar ca il intereseaza in egala masura si a doua persoana care se vaccineaza, si a treia persoana, si a mia persoana care urmeaza sa se vaccineze, atat din randul personalului medical, cat si din randul celorlalte categorii de persoane.

VALERIU GHEORGHITA EXPLICA INTARZIEREA VACCINULUI: O problema de organizare si soft a Pfizer

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, Valeriu Gheorghita, spune ca intarzierea celei de-a doua transe de vaccin a fost cauzata de o problema de organizare si soft a companiei Pfizer, relateaza Digi24.

VALERIU GHEORGHITA: Ar trebui ca in primele 6 luni sa putem asigura imunizarea a circa 60-70% din populatie

Seful Comitetului National de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul militar Valeriu Gheorghita, a declarat ca, daca lucrurile decurg bine, in urmatoarele sase luni ar trebui sa se asigure o imunizare a populatiei impotriva noului coronavirus in proportie de 60-70%.

VALERIU GHEORGHITA, DESPRE PREZENTA NOII TULPINI A VIRUSULUI IN ROMANIA: Nu stim, dar orice este posibil

Seful Comitetului National de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul militar Valeriu Gheorghita, a afirmat ca este posibil ca noua tulpina a virusului identificata in Marea Britanie sa fie prezenta pe teritoriul Romaniei.

VALERIU GHEORGHITA, MEDIC MILITAR: in momentul de fata, sunt foarte putine contraindicatii legate de vaccinare

Seful Comitetului National de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul militar Valeriu Gheorghita, a afirmat, astazi, ca, in momentul de fata, sunt foarte putine contraindicatii legate de vaccinare.

ştiri de la B1

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )