Libnet.ro
UNICEF

16:30

VALERIU GHEORGHITA: Ar trebui ca in primele 6 luni sa putem asigura imunizarea a circa 60-70% din populatie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VALERIU GHEORGHITA: Ar trebui ca in primele 6 luni sa putem asigura imunizarea a circa 60-70% din populatie

Seful Comitetului National de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul militar Valeriu Gheorghita, a declarat ca, daca lucrurile decurg bine, in urmatoarele sase luni ar trebui sa se asigure o imunizare a populatiei impotriva noului coronavirus in proportie de 60-70%. continuă pe Ziarul Bursa

Medicul Valeriu Gheorghita: Ar trebui ca in primele 6 luni din acest moment sa putem asigura imunizarea a 60-70% din populatie

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19 in Romania, medicul militar Valeriu Gheorghita, spune ca, daca lucrurile decurg bine, in urmatoarele sase luni ar trebui sa fie asigurata o imunizare a populatiei impotriva noului coronavirus in proportie de 60-70%.

Valeriu Gheorghita: S-a concretizat speranta noastra. Daca lucrurile decurg bine in primele 6 luni am putea asigura 60-70% din imunizare in randul populatiei (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare din Romania, a declarat se va preocupa ca totul sa decurga normal, iar vaccinurile trebuie facute ladistanta de 28 de zile. Cred ca.

VALERIU GHEORGHITA, DESPRE PREZENTA NOII TULPINI A VIRUSULUI IN ROMANIA: Nu stim, dar orice este posibil

Seful Comitetului National de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul militar Valeriu Gheorghita, a afirmat ca este posibil ca noua tulpina a virusului identificata in Marea Britanie sa fie prezenta pe teritoriul Romaniei.

VALERIU GHEORGHITA, MEDIC MILITAR: in momentul de fata, sunt foarte putine contraindicatii legate de vaccinare

Seful Comitetului National de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul militar Valeriu Gheorghita, a afirmat, astazi, ca, in momentul de fata, sunt foarte putine contraindicatii legate de vaccinare.

Valeriu Gheorghita: Este o frumoasa coincidenta! incepand de astazi putem reincepe cu totii sa speram!

Medicul Valeriu Gheorghita a postat un mesaj pe o retea sociala prin care o felicita pe asistenta de la Matei Bals care a fost prima persoana din Romania vaccinata impotriva coronavirusului.

Valeriu Gheorghita: Efortul logistic si organizatoric a fost fara precedent. Ma intereseaza si a doua persoana care se vaccineaza, a treia si persoana 1000

La Institutul Cantacuzino au ajuns in aceasta dimineata primele doze de vaccin anti-COVID-19. Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare, a facut declaratii la primirea celor 10. 000 de doze de.

Valeriu Gheorghita: Efortul logistic si organizatoric a fost fara precedent. Ma intereseaza si a doua persoana care se vaccineaza, a treia si persoana 1000 (VIDEO)

La Institutul Cantacuzino au ajuns in aceasta dimineata primele doze de vaccin anti-COVID-19. Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare, a facut declaratii la primirea celor 10. 000 de doze de.

Valeriu Gheorghita, despre urmatoarea transa de vaccin anti-COVID: Saptamanal vor ajunge aproape 140.000 150.000 de doze (VIDEO)

Primele 10. 000 de doze de vaccin anticoronavirus au ajuns in Romania. Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare la nivelul Romaniei, a declaratca este un efort logistic fara precedent, iar s.

Valeriu Gheorghita, despre campania de vaccinare anti-COVID-19: E un efort logistic fara precedent. Suntem pregatiti, asa incat fiecare cetatean sa aiba acces la vaccin (VIDEO)

Primele 10. 000 de doze de vaccin anticoronavirus au ajuns in Romania. Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare la nivelul Romaniei, a declarat ca este un efort logistic fara precedent, dar el si.

Valeriu Gheorghita: Romania are capacitatea de a depista noua tulpina COVID. inca nu a fost confirmata, dar este posibil sa fie si in tara noastra

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID, a declarat, duminica dimineata ca in Romania, in urmatoarele sase luni populatia ar putea fi imunizata in proportie de 60-70%, ceea ce.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )