Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dr. Valeriu Gheorghita a recunoscut. Cine era in carti sa fie vaccinat in locul Mihaelei Anghel si de ce a fost aleasa, de fapt, tanara

Antena3 Antena3,
Dr. Valeriu Gheorghita a recunoscut. Cine era in carti sa fie vaccinat in locul Mihaelei Anghel si de ce a fost aleasa, de fapt, tanara

Coordonatorul Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19, Valeriu Gheorghita, a explicat, duminica seara, la Antena 3, motivele pentru care a fost aleasa Mihaela Anghel pentru a fi primul roman vaccinat impotriva COVID-19. continuă pe Antena3

Dr. Valeriu Gheorghita dezvaluie cine raspunde in cazul in care cei vaccinati sufera de efecte adverse grave

Seful campaniei de vaccinare anti-COVID, medicul militar Valeriu Gheorghita, a explicat, duminica, la Antena 3, ce se intampla din punct de vedere medical cu persoanele care dezvolta efecte secundare grave post-vaccinare si cine va prelua responsabilitatea acestei situatii, dat fiind ca producatorii de vaccin solicita imunitate in fata legii in statele care folosesc produsele lor.

Valeriu Gheorghita dezvaluie cine va fi prima persoana care va fi vaccinata in Romania: Este stabilit!

Valeriu Gheorghita a vorbit, vineri, despre prima persoana care va fi vaccinata in Romania.

Valeriu Gheorghita: Romania are capacitatea de a depista noua tulpina COVID. inca nu a fost confirmata, dar este posibil sa fie si in tara noastra

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID, a declarat, duminica dimineata ca in Romania, in urmatoarele sase luni populatia ar putea fi imunizata in proportie de 60-70%, ceea ce.

VALERIU GHEORGHITA, DESPRE PREZENTA NOII TULPINI A VIRUSULUI IN ROMANIA: Nu stim, dar orice este posibil

Seful Comitetului National de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul militar Valeriu Gheorghita, a afirmat ca este posibil ca noua tulpina a virusului identificata in Marea Britanie sa fie prezenta pe teritoriul Romaniei.

Medicul Valeriu Gheorghita: Ar trebui ca in primele 6 luni din acest moment sa putem asigura imunizarea a 60-70% din populatie

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19 in Romania, medicul militar Valeriu Gheorghita, spune ca, daca lucrurile decurg bine, in urmatoarele sase luni ar trebui sa fie asigurata o imunizare a populatiei impotriva noului coronavirus in proportie de 60-70%.

VALERIU GHEORGHITA: Ar trebui ca in primele 6 luni sa putem asigura imunizarea a circa 60-70% din populatie

Seful Comitetului National de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul militar Valeriu Gheorghita, a declarat ca, daca lucrurile decurg bine, in urmatoarele sase luni ar trebui sa se asigure o imunizare a populatiei impotriva noului coronavirus in proportie de 60-70%.

VALERIU GHEORGHITA, MEDIC MILITAR: in momentul de fata, sunt foarte putine contraindicatii legate de vaccinare

Seful Comitetului National de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul militar Valeriu Gheorghita, a afirmat, astazi, ca, in momentul de fata, sunt foarte putine contraindicatii legate de vaccinare.

DR. VALERIU GHEORGHITA: A doua transa de vaccin va sosi pe 28 decembrie

Seful Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea, dr. Valeriu Gheorghita, a anuntat vineri ca se estimeaza ca a doua transa de vaccin va sosi pe 28 decembrie, conform Agerpres.

DR. VALERIU GHEORGHITA; Avem o strategie de vaccinare cu 3 etape

Seful Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea, dr. Valeriu Gheorghita, a anuntat astazi ca in cadrul strategiei de vaccinare exista trei etape si a aratat ca prima persoana vaccinata va fi din randul personalului medical, conform Agerpres.

Valeriu Gheorghita explica intarzierea transei de vaccin: O problema de organizare si soft a Pfizer

Pfizer a anuntat Romania ca sunt probleme la fabrica din Belgia si dozele de vaccin vor sosi cu intarziere de 24 de ore, a confirmat duminica seara coordonatorul Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19, Valeriu Gheorghita. El a explicat ca intarzierea a fost cauzata de o problema de organizare si soft a companiei Pfizer.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )