Libnet.ro
UNICEF

22:31

Dr. Valeriu Gheorghita dezvaluie cine raspunde in cazul in care cei vaccinati sufera de efecte adverse grave

Antena3 Antena3,
Dr. Valeriu Gheorghita dezvaluie cine raspunde in cazul in care cei vaccinati sufera de efecte adverse grave

Seful campaniei de vaccinare anti-COVID, medicul militar Valeriu Gheorghita, a explicat, duminica, la Antena 3, ce se intampla din punct de vedere medical cu persoanele care dezvolta efecte secundare grave post-vaccinare si cine va prelua responsabilitatea acestei situatii, dat fiind ca producatorii de vaccin solicita imunitate in fata legii in statele care folosesc produsele lor. continuă pe Antena3

Valeriu Gheorghita dezvaluie cine va fi prima persoana care va fi vaccinata in Romania: Este stabilit!

Valeriu Gheorghita a vorbit, vineri, despre prima persoana care va fi vaccinata in Romania.

Dr. Valeriu Gheorghita a recunoscut. Cine era in carti sa fie vaccinat in locul Mihaelei Anghel si de ce a fost aleasa, de fapt, tanara

Coordonatorul Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19, Valeriu Gheorghita, a explicat, duminica seara, la Antena 3, motivele pentru care a fost aleasa Mihaela Anghel pentru a fi primul roman vaccinat impotriva COVID-19.

VALERIU GHEORGHITA: Ar trebui ca in primele 6 luni sa putem asigura imunizarea a circa 60-70% din populatie

Seful Comitetului National de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul militar Valeriu Gheorghita, a declarat ca, daca lucrurile decurg bine, in urmatoarele sase luni ar trebui sa se asigure o imunizare a populatiei impotriva noului coronavirus in proportie de 60-70%.

VALERIU GHEORGHITA, DESPRE PREZENTA NOII TULPINI A VIRUSULUI IN ROMANIA: Nu stim, dar orice este posibil

Seful Comitetului National de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul militar Valeriu Gheorghita, a afirmat ca este posibil ca noua tulpina a virusului identificata in Marea Britanie sa fie prezenta pe teritoriul Romaniei.

Valeriu Gheorghita: in momentul de fata, sunt foarte putine contraindicatii legate de vaccinare Nu avem nevoie de investigatii care trebuie facute inainte de efectuarea vaccinarii (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare impotriva COVID-19, a declarat ca in momentul de fatasunt foarte putine contraindicatiilegate de vaccinare. Doar comunicarea.

Care sunt reactiile adverse ale vaccinului anti-COVID. Medicul Valeriu Gheorghita: Sunt de intensitate usoara medie panaacum

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita, a explicat care ar putea sa fiereactiile adverse dupa administrareavaccinului anti-COVID-19. Medicul a subliniat ca acesteasunt.

VALERIU GHEORGHITA, MEDIC MILITAR: in momentul de fata, sunt foarte putine contraindicatii legate de vaccinare

Seful Comitetului National de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul militar Valeriu Gheorghita, a afirmat, astazi, ca, in momentul de fata, sunt foarte putine contraindicatii legate de vaccinare.

Prima persoana va fi vaccinata duminica, la Institutul Matei Bals. Valeriu Gheorghita: Ma intereseaza si a mia persoana care urmeaza sa se vaccineze

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID, medicul Valeriu Gheorghita, a declarat sambata, la sosirea primelor 10. 000 de doze de vaccin la Instititul Cantacuzino, ca prima persoana va fi vaccinata duminica, dar ca il intereseaza in egala masura si a doua persoana care se vaccineaza, si a treia persoana, si a mia persoana care urmeaza sa se vaccineze, atat din randul personalului medical, cat si din randul celorlalte categorii de persoane.

Valeriu Gheorghita: Efortul logistic si organizatoric a fost fara precedent. Ma intereseaza si a doua persoana care se vaccineaza, a treia si persoana 1000

La Institutul Cantacuzino au ajuns in aceasta dimineata primele doze de vaccin anti-COVID-19. Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare, a facut declaratii la primirea celor 10. 000 de doze de.

Valeriu Gheorghita: Efortul logistic si organizatoric a fost fara precedent. Ma intereseaza si a doua persoana care se vaccineaza, a treia si persoana 1000 (VIDEO)

La Institutul Cantacuzino au ajuns in aceasta dimineata primele doze de vaccin anti-COVID-19. Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare, a facut declaratii la primirea celor 10. 000 de doze de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )