Libnet.ro
UNICEF

10:15

Vanghelie dezvaluie intr-o scrisoare deschisa cine este vinovatul pentru arestarea liderilor PSD

România Liberă România Liberă,
Vanghelie dezvaluie intr-o scrisoare deschisa cine este vinovatul pentru arestarea liderilor PSD

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie i-a trimis o scrisoare din arest premierului Victor Ponta in care i-a explicat ca PSD este in pericol sa fie decapitat si ii cere sa nu sacrifice partidul prin mezalianta cu Gabriel Oprea. continuă pe România Liberă

Mama tripletelor care primea indemnizatie pentru un singur copil a trimis o scrisoare deschisa presedintelui, mahnita ca nu isi gaseste un loc de munca

Mama tripletelor care a dat statul in judecata pentru ca, desi avea trei copii, primea indemnizatie doar pentru unul, i-a trimis o scrisoare deschisa presedintelui Iohannis prin care ii solicita sa ii spuna.

Vanghelie spune cine este vinovatul pentru arestarea liderilor PSD

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie i-a trimis o scrisoare din arest premierului Victor Ponta in care i-a explicat ca PSD este in pericol sa fie decapitat si ii cere sa nu sacrifice partidul prin mezalianta cu Gabriel Oprea.

Scaderea TVA, evocata de Ponta in apararea sa fata de acuzatiile DNA, intr-o scrisoare catre ambasadele UE si SUA

Premierul Victor Ponta a transmis o scrisoare catre toate ambasadele statelor membre UE si a Ambasadei SUA, in care afirma ca nu exista nicio proba impotriva sa in dosarul lui Dan Sova. Totodata, Ponta vorbeste in scrisoare despre concidenta chemarii sale la DNA in aceeasi zi cu depunerea motiunii de cenzura a PNL.

Cine este procuroarea care il tot salveaza pe Basescu. Dosarul Erata CCR, din nou pe mana procurorului care l-a inchis

Dosarul Erata CCR privind invalidarea referendumului din 2012 a ajuns din nou pe mana procurorului care a facut tot ce a putut sa-l inchida in trecut. Este vorba de procurorul Camelia Sutiman de la Parchetul de p.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )