Libnet.ro
UNICEF

07:00

Vanghelie, un nou termen in dosar: Cadourile nu pot fi considerate mita. Geoana, audiat din nou in acest caz

Antena3 Antena3,
Vanghelie, un nou termen in dosar: Cadourile nu pot fi considerate mita. Geoana, audiat din nou in acest caz

Mircea Geoana ar putea fi audiat din nou ca martor in procesul lui Marian Vanghelie. Procesul fostului primar ar putea fi luat de la zero, dupa ce unul dintre judecatorii din acest dosar s-a. continuă pe Antena3

Apel cu cantec! Pomohaci a cerut UN NOU TERMEN de judecata. Presa, imbrancita de sustinatorii fostului preot (VIDEO, FOTO)

Surpriza la Mitropolia Ardealului: apelul se amana! Cazul fostului preot Cristian Pomohaci a primit un nou termen de judecata, la cererea acestuia. Luand act de solicitarea apelantului si.

Nou termen in procesul dintre sefa DNA si Antena 3

Curtea de Apel Ploiesti judeca, miercuri, un nou termen in dosarul in care procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a dat in judecata postul de televiziune Antena 3.

Un nou termen in dosarul Kovesi-Antena 3, miercuri la Curtea de Apel Ploiesti

Un nou termen este programat sa aiba loc miercuri la Curtea de Apel Ploiesti in dosarul in care procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a dat in judecata postul de televiziune Antena 3 si mai multi jurnalisti, informeaza Agerpres.

UPDATE 7 noiembrie, un nou termen in dosarul Kovesi-Antena 3, miercuri la Curtea de Apel Ploiesti

Un nou termen a fost programat sa aiba loc miercuri la Curtea de Apel Ploiesti in dosarul in care procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a dat in judecata postul de televiziune Antena 3 si mai multi jurnalisti, informeaza Agerpres.

Mitropolia Ardealului a acordat un nou termen de judecata in dosarul fostului preot, Cristian Pomohaci

Mitropolia Ardealului a acordat, marti, un nou termen de judecata pentru 5 octombrie in cazul fostului preot Cristian Pomohaci, acesta solicitand, in scris, membrilor Consistoriului Mitropolitan,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )