Libnet.ro
UNICEF

19:00

Tereos, cel mai mare producator de zahar din Franta, a cumparat fabrica Zaharul Ludus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tereos, cel mai mare producator de zahar din Franta, a cumparat fabrica Zaharul Ludus

Tereos, cel mai mare producator de zahar din Franta, a preluat de la Sucreries du Marquenterre Group fabrica Zaharul Ludus judetul Mures), care va deservi clientii industriali din Europa de Est, unde grupul francez anticipeaza ca cererea pentru zahar va creste semnificativ in urmatorii ani. continuă pe Ziarul Bursa

Cel mai mare producator de zahar din Franta a cumparat fabrica Zaharul Ludus

Tereos, cel mai mare producator de zahar din Franta, a preluat de la Sucreries du Marquenterre Group fabrica Zaharul Ludus, din Mures, care va deservi clientii industriali din Europa de Est, unde grupul francez anticipeaza ca cererea pentru zahar va creste semnificativ in urmatorii ani, transmite Antena3. ro.

Cel mai mare producator de zahar din Franta a cumparat fabrica Zaharul Ludus

Tereos, cel mai mare producator de zahar din Franta, a preluat de la Sucreries du Marquenterre Group fabrica Zaharul Ludus, din Mures, care va deservi clientii industriali din Europa de Est, unde grupul francez.

TeliaSonera, cel mai mare operator de telefonie mobila din Suedia, intentioneaza sa concedieze 2.000 de angajati

TeliaSonera, cel mai mare operator de telefonie mobila din Suedia, intentioneaza sa renunte la 2000 de locuri de munca, echivalentul a 7% din numarul total de angajati, masura care ar reduce costurile cu circa 304 milioane dolari in urmatorii doi ani, informeaza Bloomberg. TeliaSonera, care in 2011 a obtinut peste 60% din venituri in tarile nord-europene, se confrunta cu acum cu o incetinire a cresterii pe aceste piete si cu o competitie tot mai mare pe zona serviciilor de comunicatii mobile.

IMAGINI ISTORICE din timpul razboiului care a ucis 3% din populatia lumii. 70 de milioane de oameni au murit in cel mai mare conflict din istoria omenirii

Al Doilea Razboi Mondial este considerat cel mai mare si mai ucigator conflict armat din istoria omenirii. A fost prima oara cand un numar de descoperiri tehnice noi, incluzand bomba atomica, au fost folosite.

Al patrulea producator de zahar la nivel mondial a cumparat fabrica Zaharul Ludus

Tereos, cel mai mare producator de zahar din Franta, a preluat de la Sucreries du Marquenterre Group fabrica Zaharul Ludus judetul Mures), care va deservi clientii industriali din Europa de Est, unde grupul francez anticipeaza ca cererea pentru zahar va creste semnificativ in urmatorii ani, scrie Mediafax.

Cel mai mare targ de universitati din Romania isi deschide portile sambata.

Sambata si duminica, 20-21 octombrie, Sala Palatului va fi locul de intalnire a tuturor elevilor si studentilor romani interesati de studiul international si de oportunitati de dezvoltare personala. Pe parcursul celor 2 zile, cei peste 60 de expozanti din 16 tari din Europa, America si Asia isi vor prezenta ofertele educationale si vor raspunde intrebarilor despre studiul in strainatate. Vizitatorii RIUF vor avea acces la aceasta editie la peste 500 de tipuri de programe de licenta si peste .

Fabrica de zahar Ludus din judetul Mures a fost preluata de al patrulea producator de zahar la nivel mondial

Tereos, cel mai mare producator de zahar din Franta si cel de-al patrulea la nivel mondial, a preluat fabrica Zaharul Ludus din judetul Mures de la fostul actionar Marquenterre Group. Grupul francez.

Clipul zilei: Din dragoste pentru cel mai mare analist politic/economic/monden al neamului

Esti PENIBILA parodie Taxi - Esti iubibila) :).

Victor Ponta: Le urez bun venit liderilor PPE, vor vedea ca nu exista tancuri pe strazi. Vor sta la masa cu cel mai detestat lider politic din Romania

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, ca le ureaza bun venit la Bucuresti liderilor PPE, el aratand ca acestia se vor putea informa de la fata locului si vor vedea ca nu exista tancuri pe strazi sau judecatori ai Curtii Constitutionale in inchisoare, relateaza Mediafax.

Noile reguli care ii ingrozesc pe francezi. Piata muncii din Franta va putea fi accesata mai usor de minoritatea roma

Romii de origine romana sau bulgara pot accesa mai usor piata de munca din Franta, potrivit unui raport publicat luni de catre autoritatile de la Paris. Daca pana ieri, romii puteau munci legal in 150 de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )