Libnet.ro
UNICEF

11:31

Vanzarile producatorului de masini de lux Bentley au crescut anul trecut cu 19%, la un nivel record

B1 B1,
Vanzarile producatorului de masini de lux Bentley au crescut anul trecut cu 19%, la un nivel record

Vanzarile producatorului de autoturisme de lux Bentley Motors, parte a grupului german Volkswagen, au crescut cu 19% anul trecut, la nivelul record de 10. 120 de masini. Recordul a fost sustinut de cererea ridicata d. continuă pe B1

Vanzarile producatorului de masini de lux Bentley au crescut anul trecut cu 19%, la un nivel record

Vanzarile producatorului de autoturisme de lux Bentley Motors, parte a grupului german Volkswagen, au crescut cu 19% anul trecut, la nivelul record de 10. 120 de masini. Recordul a fost sustinut de cererea ridicata d.

Vanzarile Bentley au crescut anul trecut cu 19%

Producatorul de autoturisme de lux Bentley Motors, parte a grupului german Volkswagen, a anuntat ca anul trecut vanzarile sale globale au crescut cu 19%, la nivelul record de 10. 120 de masini, fiind sustinute de cererea ridicata din Statele Unite.

Piata auto din SUA a avut anul trecut cea mai buna evolutie dupa 2007.

Piata auto din Statele Unite a avut anul trecut cea mai buna evolutie dupa 2007, in conditiile in care vanzarile modelului Fusion al Ford au atins un nivel record, Chrysler Group a raportat a 45-a crestere a vanzarilor lunare, iar livrarile de automobile Cadillac ale General Motors au urcat cu 48%, potrivit Mediafax. Conditiile meteo nefavorabile de pe Coasta de Est si din regiunea Midwest au incetinit vanzarile GM din decembrie, iar cota de piata a grupului s-a mentinut constanta anul trecut.

Piata auto din SUA a avut anul trecut cea mai buna evolutie dupa 2007

Piata auto din Statele Unite a avut anul trecut cea mai buna evolutie dupa 2007. Vanzarile modelului Fusion al Ford au atins un nivel record, Chrysler Group a raportat a 45-a crestere a vanzarilor lunare, iar.

Averile bogatilor au crescut cu peste 500 miliarde dolari anul trecut

Cei mai bogati 300 de oameni din lume si-au crescut averile cu 524 miliarde dolari anul trecut, potrivit indicelui Bloomberg Billionaires, care arata ca acestia aveau detineri in actiuni valorand 3. 700 miliarde dolari la finele lui 2013, conform preturilor de inchidere din 31 decembrie.

Euro a castigat 4,3% anul trecut, raportat la dolar

Euro a crescut cu 4,3% anul trecut, pe pietele externe, raportat la dolar, 2013 fiind un an dominat de asteptarile privind modificarea politicilor monetare la nivel global. in ultima zi din 2013, cursul euro a fost de 1,3758 dolari.

Dezastrele naturale au provocat anul trecut pagube de peste 125 miliarde dolari la nivel mondial

Dezastrele naturale au provocat anul trecut pagube in valoare de peste 125 de miliarde de dolari, cele mai multe victime si daune fiind produse de uraganul Haiyan in Filipine, se arata intr-un raport realizat anual de compania europeana de reasigurari Munich Re, citat de CNBC.

Aproape jumatate dintre greci au avut anul trecut venituri sub pragul saraciei. Economia, sub cel mai pesimist scenariu

Peste 44% dintre greci au avut anul trecut venituri sub pragul saraciei, potrivit estimarilor unui grup de analiza al Universitatii de Economie si Afaceri de la Atena, citat de cotidianul elen Kathimerini. Pragul.

Aproape jumatate din populatia Greciei a avut anul trecut venituri sub pragul saraciei

Peste 44% dintre greci au avut, anul trecut, venituri sub pragul saraciei, conform estimarilor unui grup de analiza al Universitatii de Economie si Afaceri de la Atena, citat de Kathimerini. Pragul saraciei.

Pretul aurului a pierdut 28% anul trecut

Pretul futures al aurului a scazut cu 28% in 2013, pe piata americana, acesta fiind primul declin anual din 2000. Anul trecut, evolutia pretului aurului a fost cea mai proasta din 1981.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )