Libnet.ro
UNICEF

16:31

Variantele PSD pentru amnistie si gratiere: OUG naintea Craciunului sau n ianuarie / Carmen Dan ar fi dispusa sa semneze ca initiator (surse)

Hotnews Hotnews,
 Variantele PSD pentru amnistie si gratiere: OUG naintea Craciunului sau n ianuarie / Carmen Dan ar fi dispusa sa semneze ca initiator (surse)

Dupa inlaturarea adversarilor interni, Dragnea vrea sa rezolve cat mai repede problema amnistiei si gratierii. in ultima saptamana tema a fost reluata in discutiile interne din PSD si se fac noi presiuni asupra ministrului Justitiei, Tudorel Toader, care este nelipsit de la sedintele PSD. continuă pe Hotnews

Cadoul lui Dragnea de Centenar. Seful PSD i-a cerut ministrului Justitiei o solutie pentru amnistie si gratiere pna la finalul anului

Liviu Dragnea i-a cerut ministrului Justitiei, Tudorel Toader, o solutie pentru amnistie si gratiere pana la finalul acestui an, in caz contrar o solutie va fi decisa in CEX al PSD, au declarat surse social-democrate.

Klaus Iohannis: Adoptarea unei ordonante pe amnistie si gratiere ar fi o catastrofa pentru Romnia

Adoptarea unei ordonante de urgenta pe amnistie si gratiere ar fi o catastrofa pentru Romania, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis. Variantele PSD pentru amnistie si gratiere: OUG inaintea Craciunului sau in ianuarie.

Dragnea ii cere urgent lui Tudorel Toader sa dea OUG pentru amnistie si gratiere

Liviu Dragnea i-a cerut lui Tudorel Toader sa emita un proiect de amnistie si gratiere in cel mai scurt timp si stim cu totii de ce este atat de grabit. Din cate probleme urgente ar trebui rezolvate in prezent in Romania, liderul PSD si, implicit, guvernul condus de Viorica Dancila inca au pe ordinea de [] .

Politic show: Alta ntrebare n CEX-ul PSD: doriti amnistie si gratiere?; Familia Pop prinde radacini n Ministerul Educatiei: la putin timp dupa plecarea lui Liviu Pop din functia de ministru, sotia sa a devenit consiliera unui secretar de stat; Guvernul D

Centenar: Sub pretextul patriotismului, Dragnea si Dancila au lansat atacuri la adresa liberalilor. Atat Liviu Dragnea, cat si premierul Viorica Dancila au lansat atacuri la adresa. Zegrean: inalta Curte a procedat corect ca a facut tragerea la sorti a completurilor fara sa astepte motivarea deciziei CCR. Fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean a afirmat ca.

Dragnea ii cere urgent lui Toader o solutie pentru amnistie si gratiere

Au trecut aproape doi ani de la OUG 13, initiata de Florin Iordache, ministrul de atunci al Justitiei, care a scos mii de oameni in strada in cadrul unor proteste de amploare. Acum, Liviu Dragnea ii cere raspicat lui Tudorel Toader sa prezinte cat mai.

Surse: Dragnea ii cere lui Toader o solutie urgenta pentru amnistie si gratiere

Liderul PSD, Liviu Dragnea, ii cere ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa prezinte cat mai repede un proiect privind amnistia si gratierea, potrivit Digi24, care citeaza surse politice. Mai mult, conform sursei citate, Dragnea ar fi spus ca omul care s-a opus pana acum amnistiei si gratierii ar fi Paul Stanescu.

Dragnea ii cere lui Toader o solutie urgenta pentru amnistie si gratiere. Termenul final: Sfarsitul anului

Liviu Dragnea i-a cerut ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa prezinte cat mai repede un proiect privind amnistia si gratierea. Dragnea s-a plans ca lucrurile au batut pasul pe loc pana acum.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2247 seconds )